spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

USR: Blocajul generat de licitația pentru corvete și atacul PSD la șeful Armatei servesc intereselor Rusiei

Facebook Twitter Google+
USR: Blocajul generat de licitația pentru corvete și atacul PSD la șeful Armatei servesc intereselor Rusiei

USR consideră că blocajul generat de licitația pentru corvete, simultan cu atacul la șeful Armatei, nu face decât să destabilizeze flancul de est al NATO și servește direct intereselor Rusiei, care luptă pentru controlul în Marea Neagră.

”Uniunea Salvați România transmite că noul scandal legat de licitația pentru corvete inițiată de Ministerul Apărării demonstrează că PSD și Dragnea nu sunt în stare să finalizeze fără suspiciuni de corupție nici un contract, nici măcăr cele mai importante care vizează Armata Română. Acest blocaj, simultan cu atacul la șeful Armatei, nu face decât să destabilizeze flancul de est al NATO și servește direct intereselor Rusiei, care luptă pentru controlul în Marea Neagră”, se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Potrivit lui Bogdan Rodeanu, vicepreședinte al Comisie de apărare din Camera Deputaților, programul de înzestrare al Armatei este o prioritate națională și internațională. „PSD-ul lui Dragnea trebuie să înţeleagă că programul de înzestrare al Armatei nu este un obiectiv în cartea de colorat numită Program de guvernare, ci o prioritate naţională şi internaţională pentru că ne-am asumat rolul de a contribui la apărarea granițelor NATO şi UE”, avertizează deputatul USR Bogdan Rodeanu.

Secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat, l-a informat pe ministrul Gabriel Leș că a sesizat Parchetul Militar al Curții Militare de Apel, întrucât sunt suspiciuni privind derularea legală a procedurii de achiziție a corvetelor, achiziția fiind și suspendată până la soluționarea dosarului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments