Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

URMĂRIRE CA-N FILME ÎN MIEZ DE NOAPTE ! Tineri din Băiculeşti prinşi la furat in Piteşti – Printre ei şi doi minori

Publicat

in

În noaptea de 9 spre 10 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota au observat un autoturism care a mărit viteza de deplasare la apropierea de echipajul de poliţie.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reuşind să oprească autovehiculul, în care se aflau doi barbaţi de 29 şi 23 de ani, precum şi o fată și un băiat, minori, de 17 şi 14 ani, toţi din comuna Băiculeşti. În urma controlului corporal, asupra minorei a fost identificată o sumă de bani şi un document de identitate aparţinând unui bărbat domiciliat în Craiova.

La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că persoane necunoscute au pătruns în cabina unui TIR staţionat pe raza comunei Albota, pe DN 65, de unde au sustras o borsetă cu bani şi documente.

Suma de bani şi documentul au fost restituite persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 23 de ani din Băiculeşti, urmând ca în cursul zilei de 11 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Moise Guran face dezvăluirea explozivă! Nicușor Dan umilit

Publicat

in

De

Fostul jurnalist, Moise Guran, trece la dezvăluiri, avându-l în vizor pe Nicușor Dan. 

„Programul lui Nicușor Dan nu s-a schimbat față de 2016, nici opinia mea față de candidatura lui”, a transmis Moise Guran pe propria pagină de Facebook.

„Îmi pare rău, dar eu sunt om liber, și cred în limite clare ale compromisului în politică. În 2016 am insistat ca Predoiu să se retragă în favoarea lui Dan tocmai pentru că devenea previzibilă câștigarea alegerilor de către Dragnea, în urma pierderii Bucureștiului pe mâna dezbinării opoziției.
Iar pentru că asta chiar s-a întâmplat, în stradă am stat noi să apărăm democrația, nu Băsescu, nici Orban.
Nu cred că este acceptabil ca acum Băsescu și Orban să decidă pentru noi ce putem sau ce nu putem noi vota. Nu, nu pentru asta am stat în stradă. Acesta nu este un mod nou de a face politică ci unul foarte vechi, cel care ne-a adus pe toți unde ne-a adus”, a scris Guran.

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Informații utile! Când și cum îi va afecta, sistemul de imigraţie ce va fi aplicat în UK ,pe cei care doresc să se stabilească în Regat?

Publicat

in

De

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a informat că sistemul de imigraţie pe bază de puncte a fost gândit de mult timp de Guvernul britanic, iar datele din documentul politic publicat la 19 februarie sunt trasate în linii mari.

Sistemul de imigraţie pe bază de puncte, ce va fi aplicat în UK, nu îi afectează pe românii şi restul cetăţenilor UE care care s-au înregistrat pentru statut special, de rezident sau pre-rezident, ci pe cei care doresc să se stabilească în Regat, anul viitor, când expiră perioada de tranziţie post-Brexit, a declarat, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Andrew Noble.

Potrivit unui document ce prezintă planurile guvernului de la Londra, cetăţenii UE cu o calificare în meserie se pot înscrie pentru a se stabili în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021, dacă vor cumula minim 70 de puncte, acordate pentru criterii precum calificarea în muncă, educaţie, dacă au deja un angajator în Regat şi dacă au un venit minim garantat.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend