spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

UPIT participă la un proiect transnaţional de cercetare în domeniul VET

Facebook Twitter Google+
UPIT participă la un proiect transnaţional de cercetare în domeniul VET

Ieri la Universitatea din Piteşti a avut loc un eveniment de excepţie. Specialişti din mai multe ţări ale Uniunii Europene au venit la Piteşti pentru a participa la o masă rotundă, dezbateri şi discuţii pe un proiect de cercetare în domeniul VET (Vocational Education Training).
În proiect sunt implicate instituţii şi universităţi din cinci ţări : România, Finlanda, Irlanda, Portugalia şi Cipru. El poartă denumirea Innovation Ecosystems for Education and Training (Ecosisteme de Inovaţie pentru Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale).
Pe lângă partenerii străini au fost prezenţi şi preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Dan Ionescu, reprezentanţi ai AJOFM, ai Asociaţiei de Dezvoltare Economico-Socială şi ai Agenţiei pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (Olimpia Iancu, Anca Socolovschi ,respectiv Victoria Bădescu).
Din partea Universităţii din Piteşti au participat rectorul Dumitru Chirleşan, prorectorii Viorel Nicolae, Silviu Ioniţă, Adrian Sămărăscu, directorul pentru Departamentul de Relaţii Internaţionale Bianca Dabu şi profesorul Tiberiu Macarie.

Dezbaterile au fost conduse de conf.univ.dr. Georgeta Chirleşan, membru al Centrului de Proiectare a Proiectelor pentru Dezvoltare Durabilă, acest centru făcând parte din structura UPIT ce implementeză proiectulimageedit_3_2037017647

imageedit_5_8737409591

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....