spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

UPDATE PERCHEZITII ARGES – Iata LISTA PERSOANELOR banuite de PROXENETISM

Facebook Twitter Google+
UPDATE PERCHEZITII ARGES – Iata LISTA PERSOANELOR banuite de PROXENETISM

Asa cum va anuntam la primele ore ale diminetii, astazi,  în mai multe locatii din Curtea de Argeș și Baiculesti ( Club 69) au avut loc percheziții la persoane bănuite de proxenetism.

In urma acestor descinderi, 23 de persoane au fost ridicate de politisti  și duse la Parchetul de pe lăngă Judecătoria Curtea de Argeș, dupa audieri emitandu-se 18 mandate de reținere pentru 24 de ore. Dosarul a fost instrumentat de către procurorul de caz, Cosmin Puiulescu Parchetul de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeș. Potrivit informatiilor, cercetarile au inceput dupa denunturile unor fete  si timp de șase luni s-a lucrat la dosar, cu suport ethnic din partea Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Argeș.

Iată lista persoanelor banuite de proxenetism ridicate in această dimineață de mascați:

 1. Popescu Marius
 2. Popescu Remus
 3. Moldoveanu Daniel
 4. Claudiu Gheorghe
 5. Ilie Grigorescu
 6. Marius Ghițulete
 7. Vasile Iulius zis Caleașcă
 8. Pristavu Alexandru
 9. Florescu Adrian
 10. Arsenescu Augustin
 11. Cut Robert
 12. Cârje Cristian
 13. Varga Ștefan
 14. Varga Constantin
 15. Bedidic Traian
 16. Baciu Constantin
 17. Ivan George
 18. Nastase Vasile
 19. Gojgărea Mihai
 20. Anghel Ionuț
 21. Gulie Petrut
 22. Preda Gheorghe
 23. Boncea Cosmin

COMUNICAT POLITIA ROMANA

” În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeșefectuează 32 de percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, și a municipiului București, pentru probarea activităţii infracţionale a 25 de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVERBOY, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene.

Pentru îndeplinirea activității infracționale, cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul I.G.P.R.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș, Dâmbovița și Vâlcea și din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.”

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....