Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

UPDATE PERCHEZITII ARGES – Iata LISTA PERSOANELOR banuite de PROXENETISM

Publicat

in

Asa cum va anuntam la primele ore ale diminetii, astazi,  în mai multe locatii din Curtea de Argeș și Baiculesti ( Club 69) au avut loc percheziții la persoane bănuite de proxenetism.

In urma acestor descinderi, 23 de persoane au fost ridicate de politisti  și duse la Parchetul de pe lăngă Judecătoria Curtea de Argeș, dupa audieri emitandu-se 18 mandate de reținere pentru 24 de ore. Dosarul a fost instrumentat de către procurorul de caz, Cosmin Puiulescu Parchetul de pe lîngă Judecătoria Curtea de Argeș. Potrivit informatiilor, cercetarile au inceput dupa denunturile unor fete  si timp de șase luni s-a lucrat la dosar, cu suport ethnic din partea Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Argeș.

Iată lista persoanelor banuite de proxenetism ridicate in această dimineață de mascați:

 1. Popescu Marius
 2. Popescu Remus
 3. Moldoveanu Daniel
 4. Claudiu Gheorghe
 5. Ilie Grigorescu
 6. Marius Ghițulete
 7. Vasile Iulius zis Caleașcă
 8. Pristavu Alexandru
 9. Florescu Adrian
 10. Arsenescu Augustin
 11. Cut Robert
 12. Cârje Cristian
 13. Varga Ștefan
 14. Varga Constantin
 15. Bedidic Traian
 16. Baciu Constantin
 17. Ivan George
 18. Nastase Vasile
 19. Gojgărea Mihai
 20. Anghel Ionuț
 21. Gulie Petrut
 22. Preda Gheorghe
 23. Boncea Cosmin

COMUNICAT POLITIA ROMANA

” În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeșefectuează 32 de percheziţii domiciliare, pe raza județului Argeș, și a municipiului București, pentru probarea activităţii infracţionale a 25 de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVERBOY, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene.

Pentru îndeplinirea activității infracționale, cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția.

Din activitatea infracțională, persoanele vizate ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul I.G.P.R.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș, Dâmbovița și Vâlcea și din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.”

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VREMEA IN ARGEȘ – Urmează o săptămână fără precipitații, cu zile însorite și nopți friguroase

Publicat

in

De

Potrivit satelor furnizate de satelitul EUMETSAT, in judetul Argeș vremea se menține frumoasa dar cu nopti friguroase si in aceasta saptamana. Mai mult, spre sfarsitul saptamanii temperaturile vor creste si vor depasi 12 grade celsius pe timpul zilei. Noptile vor avea parte de temperaturi negative dar in usoara urcare fata de saptamana trecuta. Din pacate pentru amatorii de zapada sau pentru agricultori nu vom avea parte nici in aceasta saptamana de precipitatii.
Iata mai jos, prognoza pentru perioada 20-27 ianuarie, conform datelor furnizate de satelitul EUMETSAT.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Garda Forestieră și Poliția în acțiune! Lemne fără documente, amenzi și dosare penale

Publicat

in

De

În perioada 13-19 ianuarie a.c., polițiștii biroului specializat din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Ploiești, precum și polițiștii celorlalte structuri, au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos. 

Au fost depistați 22 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 66 de ani, care au tăiat sau transportat material lemnos pe drumurile publice cu autoutilitare sau atelaje, fără documente legale.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Brăduleț, care transporta, cu o autoutilitară material lemnos, pe raza localității de domiciliu, fără documente legale de proveniență sau transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010R, iar materialul lemnos, în cantitate de aproape 6 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Mușăteşti.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au efectuat un control la punctul de lucru din localitatea Țițești al unei societăți comerciale cu obiect de activitate prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, cu sediul pe raza comunei Stoenești, referitor la respectarea legislaţiei privind regimul silvic.

În urma verificărilor, s-au constatat nereguli privind deţinerea, fără documente de provenienţă, a unei cantităţi de aproximativ 10 de metri cubi material lemnos.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, totodată fiind dispusă confiscarea valorică a materialului lemnos deţinut fără respectarea normelor legale, în valoare de peste 6000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend