Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

UPDATE Accident la Băiculești – 2 victime, una in stare grava

Publicat

in

Așa cum relatam anterior, în urmă cu puțin timp un accident rutier a avut în Băiculești. Potrivit primelor informații un autoturism a intrat în lin într-o căruță. Potrivit informațiilor sunt 2 victime, una dintre acestea fiind în stare foarte grava. Aceasta a fost transportată inițial la Spitalul din Curtea de Argeș în stare de inconștientă. Data fiind starea grava, în aceste momente un echipaj de Terapie intensivă mobilă se deplaseaza la Spital Curtea de Arges pentru a transfera victima la Spitalul Județean Arges din Pitești.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

AVEȚI DETALII? Bătrân din Ciofrangeni, dat dispărut

Publicat

in

De

În ziua de 16 februarie a.c., IORDACHE IONEL, de 80 de ani, a plecat voluntar de la locuinţa sa din localitatea Ciofrângeni şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,80 m înălţime, aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr alb, faţa rotundă.
Vestimentaţia la data plecării: geacă neagră, din piele, pantaloni bej, din stofă, cămaşă albă, pantofi negri, din piele şi o borsetă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeş, telefon 0248 721519.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

AMENZI! Magazinele din Cicănești și Valea Danului, călcate de polițiști

Publicat

in

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au acționat, în localitățile Cicănești și Valea Danului, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit.

Au fost verificate 6 societăți comerciale, având ca obiect de activitate comercializarea produselor alimenare, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, conform Legii 12/1990R, în valoare totală de aproximativ 1000 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend