spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Unde ne sunt parlamentarii PSD ? Transfagarasanul a fost iar uitat la buget, drumul Curtea de Arges -Campulung va ramane rusinea judetului 

Facebook Twitter Google+
Unde ne sunt parlamentarii PSD ? Transfagarasanul a fost iar uitat la buget, drumul Curtea de Arges -Campulung va ramane rusinea judetului 

– Deputatul USR, Ionut Mosteanu, singurul parlamentar care a luat atitudine si spune lucrurilor pe nume
Dupa ce a fost miluit cu un post de ministru si doi secretari de stat, Argesul pare sa raman incremenit in epoca promisiunilor desarte si sa nu primeasca mare branza in urmatorii 4 ani de la bugetul consolidat al statului, asta in ciuda contributiei imense aduse de judet la PIB-ul tarii. Astfel, conform ultimei variante de buget aflat in dezbatere publica, la capitolul infrastructura rutiera, judetul nostru a fost iar uitat de parca drumurile din Arges ar fi cele mai europene din tara, si nu invers. Astfel, potrivit documentului oficial, iata ce s-a promis in campanie de trupa PSD si cum vede Guvernul PSD prioritatile infrastructurii din Arges:
– Autostrada Craiova – Pitesti nu mai e o prioritate dupa noul guvern – va fi finantata dupa 2020.
– desi Ministerul Transporturilor scrie negru pe alb ca unul din proiectele prioritare ale ministerului in perioada 2017 – 2020 e modernizarea Transfagarasanului, in 2017 nu au prins nici un ban in buget.
– DN 67B – Vedea – Poiana Lacului – Mosoaia – nu are bani pana in 2020. Argesenii trebuie sa mai astepte.
– DN73C – Campulung – Curtea de Arges – ignorat total.
Practic in Arges se dau bani doar pentru:
– Un rest de lucrari la centura Pitesti – nu sunt prezentate detalii
– Un rest pentru PItesti – Campulung – sanse sa fie blocati si anul acesta.
– Un rest si pentru Campulung – Brasov
Autostrada Pitesti – Sibiu nu este trecuta in nici un fel in buget desi, aparent, guvernantii au o gandire multianuala (sunt foarte multe credite de angajament in proiectul de buget).
In timp ce trupa parlamentarilor PSD tace malc, Teleormanul primeste cu mult mai mult decat Argesul si devine noul pol de dezvoltare. Numai pentru caile de acces din si spre capitala lui Dragnea, in 2017 sunt bugetati:
– modernizare Alexandria – Zimnicea – 133 mil RON
– reabilitare Alexandria – Craiova – 380 mil RON
– modernizare Alexandria – Turnu Magurele – 223 mil RON
PSD si PNL tac malc – Mosteanu de la USR, singurul cu sange-n instalatie !
Cum spuneam parlamentarii PSD de Arges tac malc, niciunul neexprimandu-si vreo pozitie publica cu ceea ce se intampla cu alocarile bugetare pentru Arges. Cum nici liberalii nu sunt dispusi sa ia atitudine, singurul care arat ca ii pasa de Arges si de cetatenii judetului este deputatul Ionut Mosteanu. Tanarul parlamentar care reprezinta Argesul in Parlament din partea USR, a postat pe o pagina de socializare un mesaj in care explica in mod clar ce sume vor ajunge anul acesta in Arges si mai ales ca lucrari se vor face pentru infrastructura. Mai mult decat atat, tanarul parlamentar asteapta idei si opinii din partea argesenilor pe marginea acestui subiect. „Poate pun si parlamentarii PSD din Arges niste intrebari sefului lor suprem sa intrebe cam cum s-au facut prioritizarile. Si poate arata ca au si ei un cuvant de spus in PSD, nu doar sa aduca voturi. Daca aveti intrebari sau sugestii va stau la dispozitie. Eu o sa pun proiectele Argesului in amendamente la Legea Bugetului”, anunta deputatul Mosteanu de la USR.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....