spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Una si bună! O singură investiţie majoră, de 2,5 milioane de euro din bugetul local – Vezi unde se vor duce acesti bani

Facebook Twitter Google+
Una si bună! O singură investiţie majoră, de 2,5 milioane de euro din bugetul local – Vezi unde se vor duce acesti bani

Bugetul local al municipiului Curtea de Arges va fi aprobat la data de 12 februarie, in cadrul unei sedinte extraordinare a Consiliului Local, informează primarul Nicolae Diaconu.

Inaintea acestei sedinte si la Curtea de Arges va fi organizata, conform legii, o dezbatere publică in acest sens, pentru ca cetăţenii să poată veni cu idei si propuneri privind modul in care se vor cheltui in acest an banii.

Tot in luna februarie vor avea loc si sedintele de comisii in vederea adoptarii bugetului. Zilele acestea, personalul primăriei lucrează la lista de investiţii, după ce capitolele de cheltuieli au fost puse la punct.

Conform spuselor primului edil una dintre cele mai mari investiţii care se va face in acest an este cea privind alunecările de teren. urmand a fi rezolvate problemele apărute pe cinci străzi din municipiu în primăvara anului trecut cand terenurile s-au surpat punand în pericol inclusiv cateva locuinte ale argesenilor. Pentru aceasta investitie care si siguranta va fi cea mai importanta din acest an se vor aloca nici mai mult nici mai putin de 2,5 milioane de euro.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....