spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un tânǎr din Argeş cere disperat AJUTOR ! Vezi ce a pǎţit

Facebook Twitter Google+
Un tânǎr din Argeş cere disperat AJUTOR ! Vezi ce a pǎţit

George Catalin Dumitrescu are 27 de ani şi locuieşte în Valea Brazilor iar astazi ne-a cautat la redactie, suparat fiind ca, dupǎ ce animalele i-au fost furate de pe islaz, organele abilitate nu îl ajutǎ sǎ se facǎ dreptate.

Tânǎrul ne-a povestit cǎ în data de 23 august, douǎ vaci i-au fost furate de pe islazul din Valea Brazilor şi nici pânǎ acum nu are un rǎspuns în acest sens din partea oamenilor legii. « Islazul e ceva mai retras, unchiul meu lǎsase acolo cele douǎ vaci priponite iar când s-a întors nu a mai gǎsit nici una. Am fost la poliţie şi am fǎcut reclamaţie dar nu a lut nimeni mǎsuri… Pe camerele de supraveghere din comunǎ s-au înregistrat imagini cu o dubǎ albastrǎ care tot dǎdea târcoale în acea zi şi prin sat şi prin spatele islazului dar nu ştim dacǎ poliţia a fǎcut ceva în acest sens. Sunt aproape sigur cǎ animalele nu le voi mai recupera dar vinovaţii trebuie prinşi pentru cǎ şi alţi sǎteni pot pǎţi ce am pǎţit eu. Am ajuns sǎ ne fie fricǎ sǎ ne mai ducem animalele la islaz, nu e normal aşa ceva » ne-a povestit dezamǎgit tânǎrul.

Chestionat pe aceastǎ temǎ, purtǎtorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, Mǎdǎlin Zamfir a declarat pentru PROFIT cǎ : «Existǎ un dosar în acest caz şi se fac cercetǎri în vederea identificǎrii autorului şi recuperarea prejudiciului. »

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....