spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un puşti din Mioveni reprezintǎ Argeşul la un concurs naţional de şah

Facebook Twitter Google+
Un puşti din Mioveni reprezintǎ Argeşul la un concurs naţional de şah

În perioada 2-10 februarie, la Băile Olăneşti, în județul Vâlcea, va avea loc Memorialul „Elisabeta Polihroniade” la Şah, competiţie la care participă cei mai buni şahişti din ţară.
CS Dacia Mioveni 2012 va fi reprezentat la acest concurs de proaspătul campion judeţean – Marius Frâncu Sebastian, în vârstă de 8 ani.
Competiția este organizată de ACS „Elisabeta Polihroniade”, Ministerul Educației Naționale și Federația Română de Şah.

De asemenea, recent, puşitul şahist din Mioveni şi-a adǎugat un premiu important în palmares.  Marius Frâncu legitimat la CS Dacia Mioveni 2012 a câștigat locul II la categoria sa, la Campionatul Județean de Șah.
De asemenea, la categoria seniori şi antrenorul Mihail Şerban a ieşit tot vicecampion judeţean.
Reamintim că secţia de şah a luat fiinţă în noiembrie 2016, iar conducerea clubului şi-a dorit să atragă cât mai mulți elevi, să-i determine să renunţe la calculatoare şi tablete, pentru a se întrece, onest, cu tabla de șah și adversarul în față.
Obiectivul a fost ca în 2-3 ani, la Mioveni, să existe și la șah campioni judeţeni şi naționali şi iată că această dorinţă începe să devină realitate.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....