spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un primar supǎrat: „Banii de la PNDL sunt doar pe hârtie – Am sistat lucrǎrile”

Facebook Twitter Google+
Un primar supǎrat: „Banii de la PNDL sunt doar pe hârtie – Am sistat lucrǎrile”

Mult aşteptatele sume de bani acordate de Guvernul României prin programul PNDL sunt o dezamǎgire totalǎ chiar şi pentru primarii care au primit fonduri guvernamentale. Cum sumele nu au ajuns încǎ şi nici nu se ştie când vor intra în conturile autoritǎţilor locale, lucrǎrile au fost blocate, spre dezamǎgirea argeşenilor care sperau ca mǎcar în acest an sǎ beneficieze de condiţii normale de viaţǎ care sǎ includǎ apa curentǎ şi reţeaua de canalizare.

„Banii sunt doar pe hârtie… stǎm şi ne uitǎm”

Marius Luigi Ionescu, primarul comunei Merişani din judeţul Argeş este total dezamǎgit de programul guvernamental. „Banii sunt pe hârtie iar noi nu putem face nimic. Stǎm şi ne uitǎm… Dacǎ vrei sǎ te plângi, fie nu ai cui, fie nu eşti bǎgat în seamǎ. Noi am obţinut fonduri prin PNDL pentru lucrǎri de canalizare şi pentru reţeaua de apǎ. Am început lucrǎrile, am dat şi bani de la bugetul local dar acum nu mai avem de unde susţine aşa cǎ le-am întrerupt. Si asta pentru cǎ nu s-au semnat contractele şi banii de la Guvern nu au venit. Mai grav este cǎ nici nu se ştie când vor veni… „ spune dezamǎgit edilul.

Situaţia de la Merişani este întâlnitǎ în mai toate comunele judeţului pentru cǎ banii promişi de guvern prin mult trâbiţatul proiect PNDL nu au ajuns nicǎieri, existând chiar voci care susţin cǎ aceşti bani nici nu existǎ decât pe hârtie.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....