spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un interimar « venit de sus » ar putea lua locul lui Bolovan la Aquaterm

Facebook Twitter Google+
Un interimar « venit de sus » ar putea lua locul lui Bolovan la Aquaterm

 

Mai repede decât credea, Bolovan va fi debarcat de la conducerea Aquaterm

# Un interimar « venit de sus » ar putea prelua instituţia

#« Sǎnǎtatea mea e mai importantǎ decât Aquatermul » spune directorul

Directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan, convocase o şedinţǎ AGA pentru data de 26 aprilie a acestui an, şedinţǎ în cadrul cǎreia vroia sǎ cearǎ şi prelungirea mandatului sǎu de administrator.

Pentru cǎ mandatul sǎu expira însǎ la sfârşit de martie, consilierii locali, membrii ai AGA au convocat ei o şedinţǎ pentru 28 martie, o datǎ cu şedinţa ordinarǎ a consiliului local. Atunci, consilierii vor lua act de încetarea mandatului lui Ion Bolovan şi vor propune un director interimar. Conforum surselor noastre, sunt 99,9% şanse ca Ion Bolovan sǎ nu mai rǎmânǎ în fruntea instituţiei, ceea ce spune el, nu îl afecteazǎ cu nimic. Contactat telefonic de redactorii PROFIT, Ion Bolovan a declarat. « Sǎnǎtatea e mai importantǎ decât toate aşa cǎ nu mǎ mai agit. Din câte ştiu eu AGA pe care au convocat-o ei este ilegalǎ atâta vreme cât nu a fost anunţatǎ cu 30 de zile înainte. Nu ştiu cum vor numi interimar, probabil se va numi cu consiliu de administraţie din ai cǎrui membrii se va alege şi interimarul. Nu pot sǎ îi opresc nici la asocierea cu RAJA, sǎ facǎ ce doresc şi ce cred cǎ e mai bine » a spus Ion Bolovan.

Un interimar « venit de sus » ar putea fi soluţia

Si referitor la postul de director interimar al SC Aquaterm discuţiile au fost multe. Unii îl vǎd în locul lui Ion Bolovan pe juristul Rǎzvan Bǎdescu, om cu vechime şi experienţǎ la Aquaterm dar şi consilier local PSD. Acesta însǎ nu pare încântat de ceea ce se aude şi nici nu şi-ar dori sǎ preia un interimat. Mai sunt zvonuri legate de o  numire cu totul surprinzǎtoare, a unui om « recomandat de sus », adicǎ o persoanǎ care pânǎ acum nu ar fi avut nici un fel de legǎturǎ cu SC Aquaterm.

Instalarea celor de la RAJA e iminentǎ

Aşdar, o datǎ cu schimbarea din funcţie a lui Ion Bolovan care s-ar putea face în scurt timp şi preluarea staţiilor de apǎ de la Consiliul Judeţean, care s-a fǎcut sǎptǎmâna trecutǎ, consilierii locali au liber la demararea procedurilor de asociere cu RAJA Constanţa cǎreia îi va fi dat pe mânǎ serviciul de furnizare de apǎ din Curtea de Argeş. Procedurile în acest sens vor dura cel puţin 3-4 luni de zile timp în care Aquaterm-ul va fi condus de un interimar care, dacǎ va fi şi în continuare agreeat, ar putea fi numit director plin.

Cum vor evolua lucrurile rǎmâne de vǎzut zilele acestea când se va întruni AGA de la Aquaterm şi când consilierii locali vor studia situaţia şi, cel puţin teoretic, vor lua cea mai bunǎ decizie.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....