Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un fost șef ANAF distruge Alianța USR-PLUS: ‘Așa au procedat comuniștii și fasciștii’

Publicat

in

Fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Sebastian Bodu îi distruge, pur și simplu, pe cei din Alianța 2020 USR-PLUS.

Bodu susține că membrii Alianței au împărțit societatea între „noi” și „voi” și că așa au procedat, în istorie, comuniștii și fasciștii.

„Problema cu USR Plus este ca au radicalizat și împărțit societatea încă o data între “noi” și “voi”. Ei sunt aia “cinstiti”, “imaculați”, “competenti”, toți cei care îndrăznesc sa ii critice cu argumente sunt împotriva lor și doar pentru asta sunt niște “nenorociți”.

Pluseristii nu admit nici in ruptul capului ca exista libertate de exprimare, libertate de opinie și jurnaliști care ii tratează ca pe niște politicieni. Pentru ca asta sunt in definitiv. A fi sceptic, a pune întrebări, a critica și a analiza, a prezenta informații și date certe face parte din însăși esența democrației, sunt drepturi fundamentale. Nu putem renunța la ele doar pentru ca pluseristii sunt nervoși. Sunt libertăți garantate de CEDO, de convenții internaționale, lumea occidentala așa funcționează.

“Nu sunteți cu noi, nu îl lăudați pe Barna și Cioloș” atunci sunteți români de mâna a doua. Așa au procedat comunistii și fasciștii in istorie.

Și mai grav, se întrevăd deja in mesajele pluseristilor niște apucături radicale de genul “lăsați sa vedeți ce pățiți voi când ajungem noi la putere”. Și o violenta de limbaj rar întâlnită”, scrie, pe Facebook, Bodu.

Vezi și

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Vești pentru toți angajații! Veți primi compensații dacă lucrați în această zi

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Vești uriașe din partea premierului- Ce vor primi acești angajați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, că militarii români au cea mai mică diurnă dintre ţările care participă în teatrele de operaţii şi că aceasta va creşte.

„În ceea ce priveşte relaţia dintre Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei am convenit să existe anual, prevăzută suma pe care Ministerul Apărării o va folosi în bugetul pe anul respectiv, pentru comenzi şi contracte cu companiile româneşti din industria de Apărare, sigur am avut discuţii şi se participarea României în programele de Cercetare Dezvoltare a Iniţiativei pentru Apărare de la nivel european. În privinţa diurnelor militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii cu siguranţă ele vor creşte, urmează să stabilim cu Ministerul Finanţelor cuantumul acestor diurne, avem cele mai mici diurne dintre toate ţările praticipante la misiuni, ca să zic aşa, până şi Bulgaria are diurne mai mari decât noi , ceea ce este de neacceptat. Există un grup de lucru la nivelul Ministerului Apărării care încearcă să realizeze un Proiect de Lege care să repare nedreptăţile şi inechităţile care au apărut în calcului pensiilor de serviciu ale militarilor, în urma Ordonanţei 57”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a adăugat că va respecta nivelul de 2% din PIB asumat pentru apărare, şi că va menţine angajamentul faţă de NATO şi pentru bugetul anului viitor.

„Vom atinge procentul de 2% din produsul intern brut, pentru anul acesta prin intermediul plăţilor de 2 miliarde (de euro n.r.) care practic sunt ca şi deblocate. Pentru bugetul pe anul viitor ne menţinem acelaşi angajament, în conformitate cu decizia consensuală care a fost luat că urmare a iniţiativei Preşedintelui pentru a ne respecta angajamentul în faţa partenerilor din NATO” a spus acesta.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

Publicat

in

De

Fostul ministru PSD al Finanțelor a ieșit la atac după ce ministrul Florin Cîțu a declarat că bugetul României are o ‘gaură’ imensă.

„Sunt Al Capone cum e Florin Citu seful FBI. Dincolo de gluma, o discutie serioasa. Imi exprim profunda dezamagire si mahnire ca dl Citu nu stie sa citeasca un buget. A prezentat o situatie in care prezinta partial sau trunchiat executia la 9 luni de zile. Pe site-ul MFP era un istoric al veniturilor si cheltuielilor programate pe fiecare luna in parte. Acolo vedea foarte clar ca veniturile programate raportat la partea de executie, daca luam pe 2019 la prezent sa spunem, avem 21,7 miliarde lei venituri estimate, iar cheltuieli de 21 miliarde lei, ce inseamna ca nu este niciun fel de gaura in bugetul de stat”, a zis Teodorovici la sediul PSD.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend