spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un fost șef ANAF distruge Alianța USR-PLUS: ‘Așa au procedat comuniștii și fasciștii’

Facebook Twitter Google+
Un fost șef ANAF distruge Alianța USR-PLUS: ‘Așa au procedat comuniștii și fasciștii’

Fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Sebastian Bodu îi distruge, pur și simplu, pe cei din Alianța 2020 USR-PLUS.

Bodu susține că membrii Alianței au împărțit societatea între „noi” și „voi” și că așa au procedat, în istorie, comuniștii și fasciștii.

„Problema cu USR Plus este ca au radicalizat și împărțit societatea încă o data între “noi” și “voi”. Ei sunt aia “cinstiti”, “imaculați”, “competenti”, toți cei care îndrăznesc sa ii critice cu argumente sunt împotriva lor și doar pentru asta sunt niște “nenorociți”.

Pluseristii nu admit nici in ruptul capului ca exista libertate de exprimare, libertate de opinie și jurnaliști care ii tratează ca pe niște politicieni. Pentru ca asta sunt in definitiv. A fi sceptic, a pune întrebări, a critica și a analiza, a prezenta informații și date certe face parte din însăși esența democrației, sunt drepturi fundamentale. Nu putem renunța la ele doar pentru ca pluseristii sunt nervoși. Sunt libertăți garantate de CEDO, de convenții internaționale, lumea occidentala așa funcționează.

“Nu sunteți cu noi, nu îl lăudați pe Barna și Cioloș” atunci sunteți români de mâna a doua. Așa au procedat comunistii și fasciștii in istorie.

Și mai grav, se întrevăd deja in mesajele pluseristilor niște apucături radicale de genul “lăsați sa vedeți ce pățiți voi când ajungem noi la putere”. Și o violenta de limbaj rar întâlnită”, scrie, pe Facebook, Bodu.

Vezi și

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Vești pentru toți angajații! Veți primi compensații dacă lucrați în această zi

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments