spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un consilier local sincer : « Nu suntem oameni de cuvânt, nu avem curajul sǎ luǎm atitudine »

Facebook Twitter Google+
Un consilier local sincer : « Nu suntem oameni de cuvânt, nu avem curajul sǎ luǎm atitudine »

 

In urma articolului publicat pe www.ziarulprofit.ro, referitor la problemele reclamate de argeşeni privind gropile cu noroi de pe Bulevardul Basarabilor, unul dintre cei mai activi consilieri locali , Ion Serban, si-a exprimat public punctual de vedere.

« Lipsa de respect fata e cetateni. Societatea era obligata sa repare intr-un termn decent. Nimic nu s-a schimbat in oras si asa va ramane. Nu suntem oameni de cuvant. Nu avem curajul sa luam atitudine pentru ca ne simtit deranjati si lovim in interesele multora. Pacat caci oamenii sunt pacaliti o data la 4 ani. Domnule Panturescu nu mai accepta acest compromis asemanator cu problema canalizarii de la langa Biserica Sf Gheorghe, problema ridicata de dumneavoastra in calitate de consilier. Haideti dati dispozitia sa o rezolve cine trebuie caci acum sunteti primar » a spus Ion Serban.

Reaminim ca discutia facea referire la o groapa cu noroi ramasa nereparata pe Bulevardul Basarabilor, in urma unor interventii pentru remedierea unei avarii, a celor de la Aquaterm.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....