spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un consilier local ameninţă: VOI FACE personal DENUNŢ la DNA pentru neregulile din primărie !

Facebook Twitter Google+
Un consilier local ameninţă: VOI FACE personal DENUNŢ la DNA pentru neregulile din primărie !

– Marimea exagerata a taxele de pasunat si amenajamentul pastoral au incins spiritele la ultima sedinta de Consiliu Local. Oamenii prezenti in sala au reclamat grave ilegalitati

Agitatie mare, vineri, la sedinta ordinara a Consiliului Local Curtea de Arges. Au fost cateva puncte pe ordinea de zi care au starnit vii controverse dar si nemultumiri presarate cu amenintari. Nemultumiti au fost nu numai cetatenii care au asistat la sedinta ci si unii consilieri.

Cele mai dure contre intre alesii locali, dar si cetateni, au avut loc la cele doua proiecte de hotarare privind amenajamentul pastoral si aprobarea taxelor de pasunat. Cativa fermieri prezenti in sala dar si consilierul Ion Serban, au contestat vehement modul in care a fost conceput si prezentat amenajamentul

Toader Prodea, vinovatul de serviciu ? Sau doar executantul altora din primarie ?

Toader Prodea, vinovatul de serviciu ? Sau doar executantul altora din primarie ?

pastoral, sustinandu-se ideea ca acesta a fost facut din birou, fara vizite la fata locului pentru a vedea exact cum se prezinta islazurile si alte zone de pasunat pentru care primaria cere taxe mult prea mari. Vinovatul de serviciu a fost, in opinia majoritatii, functionarul Toader Prodea dar si secretarul primariei, Radu Chirca, cel care ar fi supervizat prin semnatura de legalitate, neregulile prin care s-ar incerca jupuirea fermierilor prin taxe de pasunat prea mari in raport cu realitatea de pe teren. La un moment dat, exasperat ca in fata evidentelor se incearca pastrarea amenajamentului in forma propusa (din birou ) si votarea acestuia in forma indelung contestata cu documente, consilierul Ion Serban a anuntat ca nu va vota proiectul si, mai mult, a amenintat ca personal va sesiza DNA pentru ilegalitatile comise de primarie: ” Nu voi vota pentru ca e ilegal si anunt de pe acum ca, daca se va vota in forma aceasta, eu, persona, voi face denunt la DNA !”.

Poate domnul Serban se tine de data asta de cuvant si, daca tot aajunge la DNA, sa foloseasca mai multe coli de hartie pentru ca, stie bine, mai sunt multe de denuntat, multe care tin acest oras in loc….

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....