Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un consilier local, a venit cu preșul înnoroit în fața conducerii orașului 

Facebook Twitter Google+
Un consilier local, a venit cu preșul înnoroit în fața conducerii orașului 

Strada Luncilor, despre care a adus discuția, prioritate a Consiliului Județean

Consilierul local PNL, Jan Chefani, a participat vineri, la dezbaterea publică a bugetului local și a încercat să atragă atenția asupra  unor probleme printr-un… exemplu. A venit cu preșul din mașină pentru a demonstra câtă mizerie se face din cauza drumului rupt sau a gropilor acoperite cu piatră de pe strada Luncilor.

Despre strada Luncilor s-a tot adus discuția în ultima perioadă și, pe bună dreptate, având în vedere că este, de departe, cea mai stricată din municipiul regal. Cum e vorba de un drum județean, autoritățile locale nu pot interveni pentru reabilitare. Edilul Panțurescu a dat însă asigurări că a purtat discuții în acest sens la Consiliului Județean și că lucrarea de pe Luncilor este prioritară. ”Am vorbit la Consiliul Județean și vă asigur că s-a prins finanțare pentru această stradă, se vor face lucrările, e chiar prioritate” spune edilul.

Declarațiile acestuia nu l-au lămurit însă prea mult pe consilierul Chefani care a reluat problema la câteva minute după ce fusese informat.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....