Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UN BĂTRÂN, ÎN LACRMI, ACUZĂ: Poliţiştii şi-au bătut joc de mine: „Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !”

Publicat

in

D.I, un bătrân în vărstă de 77 ani din Curtea de Argeş, cu mâna dreaptă ruptă si picioare bandajate, ne-a vizitat  azi dimineaţă la redacţie şi, în lacrimi, ne-a povestit prin ce a trecut în urmă cu o săptămână şi cum s-a simţit el batjocorit de Politia Curtea de Argeş. „Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !” şi „Nu chemam salvarea ca are alte treburi mai importante „, aşa i s-a vorbit bietului batran lovit, care, aflandu-se cu bicicleta, a fost implicat intr-un accident dupa ce patroana unui local de pe Bulevard a deschis brusc usa si l-a pus la pamant pe batran.  Batranul a suflat si in fiola si a iesit 0, a suflat si patroana si a iesit 0, 03 dar… Politia a sarit ca arsa ca s-a stricat etilotestul… Nu s-a intocmit niciun proces verbal, desi batranul a insistat aşa că bietul om, ajuns la Spital cu Masina Politiei a trebuit sa plateasca trei sferturi din pensie pentru ingrijirile medicale. Azi, batranul, a dorit sa merga in audienta si la seful Politiei. Surpriza: acesta era ocupat cu alte treburi. deşi avea program de audiente !

Intreaga poveste spusa chiar de batranul D.I., diseara la emisiunea ” Chestiuni Arzătoare” de la SUPER TV, de la ora 21:00 cand veti afla si pozitia Politiei Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Iohannis face dezvăluiri cu privire la magistrații și jurnaliștii filați!

Publicat

in

De

Klaus Iohannis, președintele României, a făcut declarații cu privire la cazul magistraților și jurnaliștilor filați, dar și despre ”serviciul secret paralel camuflat într-o divizie de paparazzi.”

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre cazul jurnaliștilor și magistraților filați, înregistrați și intimidați de o televiziune de nișă, numită în presă ”serviciu secret paralel camuflat într-o divizie de paparazzi.” Unul dintre jurnaliștii vizați i-a cerut președintelui să se delimiteze de această situație ce pare a fi coordonată/acceptată de instituții ale statului.

Întrebat, în această situație, dacă mai e nevoie de presă liberă, președintele a răspuns:

”Una la mână: presă liberă, DA! Și ca să nu mergem mai departe decât întâlnirile noastre, știți foarte bine că și în întâlnirile transmise public, cât și în cele informale vă încurajez întotdeauna să vă exprimați liber. Unii chiar o faceți. În acest sens, aștept ca presa să devină mai independentă, mai liberă și să trateze mai deschis toate subiectele, dar ceea ce ați menționat, faptul că cineva reclamă că a fost filat, au încercat unii să intimideze persoane din Justiție, așa ceva nu pot să accept. Iar dacă astfel de situații au existat, eu solicit celor vizați să sesizeze urgent organele abilitate, pentru a se verifica și a se lua măsuri ferme. Independența Justiției este nenegociabilă și libertatea persoanei, de asemenea. Astfel de situații, dacă ar fi și dacă s-ar confirma, sunt intolerabile, pur și simplu”.

Vezi și:

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

Vești bune pentru români! Din februarie, apare o nouă pensie

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Numire de ultim moment făcută în Guvernul Orban

Publicat

in

De

Sebastian Bodu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului interimar Ludovic Orban publicată, luni, în Monitorul Oficial.

În textul deciziei se precizează că Bodu va avea atribuţii în domeniul financiar-fiscal.

Printr-o altă decizie, şi Mădălina Carmen Hristu a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, informează Agerpres.ro

Vezi și:

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

Vești bune pentru români! Din februarie, apare o nouă pensie

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend