Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UN BĂTRÂN, ÎN LACRMI, ACUZĂ: Poliţiştii şi-au bătut joc de mine: „Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !”

Publicat

in

D.I, un bătrân în vărstă de 77 ani din Curtea de Argeş, cu mâna dreaptă ruptă si picioare bandajate, ne-a vizitat  azi dimineaţă la redacţie şi, în lacrimi, ne-a povestit prin ce a trecut în urmă cu o săptămână şi cum s-a simţit el batjocorit de Politia Curtea de Argeş. „Auzi, bă, moşule, lasă dracului băutura şi nu ne spune nouă ce să facem, că te amendăm !” şi „Nu chemam salvarea ca are alte treburi mai importante „, aşa i s-a vorbit bietului batran lovit, care, aflandu-se cu bicicleta, a fost implicat intr-un accident dupa ce patroana unui local de pe Bulevard a deschis brusc usa si l-a pus la pamant pe batran.  Batranul a suflat si in fiola si a iesit 0, a suflat si patroana si a iesit 0, 03 dar… Politia a sarit ca arsa ca s-a stricat etilotestul… Nu s-a intocmit niciun proces verbal, desi batranul a insistat aşa că bietul om, ajuns la Spital cu Masina Politiei a trebuit sa plateasca trei sferturi din pensie pentru ingrijirile medicale. Azi, batranul, a dorit sa merga in audienta si la seful Politiei. Surpriza: acesta era ocupat cu alte treburi. deşi avea program de audiente !

Intreaga poveste spusa chiar de batranul D.I., diseara la emisiunea ” Chestiuni Arzătoare” de la SUPER TV, de la ora 21:00 cand veti afla si pozitia Politiei Arges.

ACTUAL

Vești uriașe din partea premierului- Ce vor primi acești angajați

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, că militarii români au cea mai mică diurnă dintre ţările care participă în teatrele de operaţii şi că aceasta va creşte.

„În ceea ce priveşte relaţia dintre Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei am convenit să existe anual, prevăzută suma pe care Ministerul Apărării o va folosi în bugetul pe anul respectiv, pentru comenzi şi contracte cu companiile româneşti din industria de Apărare, sigur am avut discuţii şi se participarea României în programele de Cercetare Dezvoltare a Iniţiativei pentru Apărare de la nivel european. În privinţa diurnelor militarilor români aflaţi în teatrele de operaţii cu siguranţă ele vor creşte, urmează să stabilim cu Ministerul Finanţelor cuantumul acestor diurne, avem cele mai mici diurne dintre toate ţările praticipante la misiuni, ca să zic aşa, până şi Bulgaria are diurne mai mari decât noi , ceea ce este de neacceptat. Există un grup de lucru la nivelul Ministerului Apărării care încearcă să realizeze un Proiect de Lege care să repare nedreptăţile şi inechităţile care au apărut în calcului pensiilor de serviciu ale militarilor, în urma Ordonanţei 57”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a adăugat că va respecta nivelul de 2% din PIB asumat pentru apărare, şi că va menţine angajamentul faţă de NATO şi pentru bugetul anului viitor.

„Vom atinge procentul de 2% din produsul intern brut, pentru anul acesta prin intermediul plăţilor de 2 miliarde (de euro n.r.) care practic sunt ca şi deblocate. Pentru bugetul pe anul viitor ne menţinem acelaşi angajament, în conformitate cu decizia consensuală care a fost luat că urmare a iniţiativei Preşedintelui pentru a ne respecta angajamentul în faţa partenerilor din NATO” a spus acesta.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult

ACTUAL

Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

Publicat

in

De

Fostul ministru PSD al Finanțelor a ieșit la atac după ce ministrul Florin Cîțu a declarat că bugetul României are o ‘gaură’ imensă.

„Sunt Al Capone cum e Florin Citu seful FBI. Dincolo de gluma, o discutie serioasa. Imi exprim profunda dezamagire si mahnire ca dl Citu nu stie sa citeasca un buget. A prezentat o situatie in care prezinta partial sau trunchiat executia la 9 luni de zile. Pe site-ul MFP era un istoric al veniturilor si cheltuielilor programate pe fiecare luna in parte. Acolo vedea foarte clar ca veniturile programate raportat la partea de executie, daca luam pe 2019 la prezent sa spunem, avem 21,7 miliarde lei venituri estimate, iar cheltuieli de 21 miliarde lei, ce inseamna ca nu este niciun fel de gaura in bugetul de stat”, a zis Teodorovici la sediul PSD.

Vezi și:

EXCLUSIV Dovada care răstoarnă spusele ministrului Muncii, Violeta Alexandru

EXCLUSIV Revine Nicușor Dan la șefia USR? Dan Barna are zilele numărate

Vești importante- Ce se întâmplă cu vârsta de pensionare pentru aceste persoane

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend