Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Un argeșean „pune la zid” doi avocați din Curtea de Argeș și le face face plangere penala

Publicat

in

Alin Virgil Sendroni, un argeșean care a mizat pe profesionalismul a doi avocați din Curtea de Argeș se declară total nemuțumit de prestația acestora și, mai mult, îi cataloghează drept „doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului”. Nemultumirea cetățeanului vine după ce acesta risca sa piardă un proces in care, spune, avocatii nu si-a facut treaba pentru care au fost plătiți. Oare mai conteaza daca spunem ca una dintre partile in proces era Sever Pahonțu, cunoscutul silvicultor decedat cu ceva timp in urma?

Redactorii PROFIT au incercat sa ceara o parere si celor doi avocati insa acestia nu au putut fi contactati. In aceste conditii, fără alte comentarii,  redam integral apelul argesenului facut public pe o retea de socializare dar si in discutiile purtate cu redactorii nostri, cu precizarea ca argeseanul va veni in studiourile PROFIT 24 TV si SUPER TV pentru a preyenta o serie de documente incredibile.

„CATRE TOTI PRIETENII ! Vă împărtășesc o experiență de a mea in cea ce priveste doi avocații din Curtea de arges acestia sunt Robert Georgescu si Loredana Ducu.I-am avut pe aceștia că apărători le-am dat actele de proprietate să mi le depună acestia la dosar iar ei nu le-au depus ca eu să pierd procesul pentru că mă judecam cu răposatul Pahontu Sever Adrian si altii.Va dati seama cat tupeu la acesti avocatii sa nu imi depună actele am pierdut proces din cauză că nu aveam depuse actele de proprietate,eu am sesizat după un timp că actele nu sunt in dosar. Au un tupeu iesit din comun, cer sume enorme, doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului, se recomandă unul pe altul la procese dar amândoi sunt doi avocații slabi. Loredana Ducu are plangere la barou Pitesti dar am fost sfătuit să îi fac si plângere penală. Robert Georgescu a fost putin mai înțelegător si mi-a oferit din bani inapoi. Nu vă lăsați batjocoriti de avocați!!!!”, a scris argeseanul nemultumit pe Facebook.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Primăria Capitalei a anunțat tăieri de milioane de lei: Catedrala Mântuirii Neamului vizată!

Publicat

in

De

Primăria Capitalei a luat în vizor mai multe lăcașe de cult din București în vederea tăierii fondurilor. 

Potrivit unui proiect care va fi dezbătut la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMN) în şedinţa de miercuri, Primăria Capitalei vrea să taie aproape 50 de milioane de lei din bugetul alocat anul acesta lucrărilor de la mai multe lăcaşuri de cult din Bucureşti.

Banii sunt tăiaţi de la mai multe biserici din Capitală, care au fost alocaţi, iniţial, pentru diferite lucrări precum: refacere faţadă biserică şi turn clopotniţă (Mănăstirea Radu Vodă), consolidarea scărilor monumentale (Palatul Patriarhiei), remodelarea bucătăriei (Mănăstirea Plumbuita), reparaţii gard (Parohia Ceauş Radu) etc. Potrivit proiectului de rectificare bugetară, sunt tăiate 10 milioane de lei din banii alocaţi Patriarhiei Române pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, aceasta fiind cea mai mare sumă, a publicat mediafax.ro.

Vezi și:

:Proiectul a fost adoptat- Părinții pot cere bani statului

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu- întâlnire de proporții! Va avea loc sâmbătă

Publicat

in

De

Bogdan Aurescu va avea sâmbătă o întâlnire în care se va discuta despre copiile scrisorilor de acreditare, potrivit MAE.  

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a informat MAE.

Adrian Zuckerman a fost confirmat în funcţie de Senatul american pe 20 noiembrie.

De profesie avocat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

El îl înlocuieşte la Bucureşti pe Hans Klemm care a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015.

Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”, şeful statului subliniind în cadrul ceremoniei desfăşurate la Palatul Cotroceni că oficialul american este un „profesionist”, cu o contribuţie „extraordinară la dezvoltarea relaţiilor” bilaterale româno-americane.

„Domnule ambasador, la acest moment, în care misiunea dumneavoastră la Bucureşti se apropie de sfârşit, Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii este mai solid şi mai dinamic decât în orice moment din istoria sa. Marcarea, în 2020, a 140 de ani de relaţii diplomatice dintre ţările noastre are loc într-un context bilateral de care putem să fim mândri”, declara Iohannis.

Hans Klemm a arătat că pe parcursul celor patru ani de mandat printre priorităţile sale s-au numărat: promovarea securităţii naţionale a SUA în colaborare cu aliatul său, promovarea democraţiei şi consolidarea instituţiilor democratice, sprijinirea libertăţii de exprimare şi a cultelor religioase, susţinerea statului de drept şi lupta împotriva corupţiei, promovarea prosperităţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend