spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Un argeșean „pune la zid” doi avocați din Curtea de Argeș și le face face plangere penala

Facebook Twitter Google+
Un argeșean „pune la zid” doi avocați din Curtea de Argeș și le face face plangere penala
Alin Virgil Sendroni, un argeșean care a mizat pe profesionalismul a doi avocați din Curtea de Argeș se declară total nemuțumit de prestația acestora și, mai mult, îi cataloghează drept „doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului”. Nemultumirea cetățeanului vine după ce acesta risca sa piardă un proces in care, spune, avocatii nu si-a facut treaba pentru care au fost plătiți. Oare mai conteaza daca spunem ca una dintre partile in proces era Sever Pahonțu, cunoscutul silvicultor decedat cu ceva timp in urma?

Redactorii PROFIT au incercat sa ceara o parere si celor doi avocati insa acestia nu au putut fi contactati. In aceste conditii, fără alte comentarii,  redam integral apelul argesenului facut public pe o retea de socializare dar si in discutiile purtate cu redactorii nostri, cu precizarea ca argeseanul va veni in studiourile PROFIT 24 TV si SUPER TV pentru a preyenta o serie de documente incredibile.

„CATRE TOTI PRIETENII ! Vă împărtășesc o experiență de a mea in cea ce priveste doi avocații din Curtea de arges acestia sunt Robert Georgescu si Loredana Ducu.I-am avut pe aceștia că apărători le-am dat actele de proprietate să mi le depună acestia la dosar iar ei nu le-au depus ca eu să pierd procesul pentru că mă judecam cu răposatul Pahontu Sever Adrian si altii.Va dati seama cat tupeu la acesti avocatii sa nu imi depună actele am pierdut proces din cauză că nu aveam depuse actele de proprietate,eu am sesizat după un timp că actele nu sunt in dosar. Au un tupeu iesit din comun, cer sume enorme, doi șarlatani îmbrăcați în hainele statului, se recomandă unul pe altul la procese dar amândoi sunt doi avocații slabi. Loredana Ducu are plangere la barou Pitesti dar am fost sfătuit să îi fac si plângere penală. Robert Georgescu a fost putin mai înțelegător si mi-a oferit din bani inapoi. Nu vă lăsați batjocoriti de avocați!!!!”, a scris argeseanul nemultumit pe Facebook.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....