Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! SCANDALOS – Au BLOCAT cu pietre TRANSFĂGĂRĂŞANUL după ce l-au deszapezit !

Publicat

in

După ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunţa azi, la prînz, că pe DN 7C Transfăgărăşan partea carosabilă a fost curăţată şi eliberată de zăpadă pe ambele sensuri si sunt toate condiţiile ca acesta să fie deschis circulaţiei chiar de astăzi, in urma cu o ora o volă aparţinînd Companiei de Drumuri Naţionale, a blocat soseaua la intrarea in tunelul de la Balea. Practic, desi soseaua este curatita si accesibila in siguranta, timp de o jumatate de ora un imens utilaj a carat pietre si a blocat Transfagarasanu pe ambele sensuri, astfel incat nimeni nu mai poate trece de aceasta bariera.

Chestionati de redactorii PROFIT, reprezentantii CNAIR nu au dorit sa comenteze detaliat situatia si au precizat ca Transfagarasanul nu se deschide in aceasta saptamana. Acestia au mai spus ca, pana la deschiderea oficiala, soseaua va ramane accesibila  doar pentru intervenția salvatorilor în situații de urgență.

Asadar, Transfagarasanul este inchis, mai exact blocat cu stanci la intrarea in Tunelul de la Balea. Ne intrebam, deloc retoric,  de ce a mai fost nevoie de atata desfasurarea de forte pentru degajarea si curatarea soselei de zapada si pietre pentru ca mai apoi sa te apuci sa cari iar pietre cu Vola ca sa blochezi pe ambele sensuri drumul favorit al turistilor _

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Care sunt drepturile oferite polițiștilor? Ce trebuie să știți dacă sunteți opriți în trafic

Publicat

in

De

Sfârșitul lunii ianuarie 2020 a adus mai multe drepturi polițiștilor. Legislația privind ordinea și siguranța publică s-a modificat, conferind oamenilor legii posibilitatea de a acționa mai drastic.

Potrvit modificărilor legislative prevăzute de Legea nr. 192/2019, oamenii legii sunt îndreptăţiți să solicite persoanei care face obiectul legitimării să ţină mâinile la vedere şi, dacă este necesar, să renunţe temporar la mijloacele ce pot fi folosite pentru un atac armat, informează adevarul.ro.

„Prin atac armat se înţelege atacul săvârşit de o persoană cu o armă de foc sau cu obiecte, dispozitive, substanţe sau animale ce pot pune în pericol viaţa, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor și salariilor: ‘O minciună gogonată’

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend