spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ULTIMA ORĂ ! SCANDALOS – Au BLOCAT cu pietre TRANSFĂGĂRĂŞANUL după ce l-au deszapezit !

Facebook Twitter Google+
ULTIMA ORĂ ! SCANDALOS – Au BLOCAT cu pietre TRANSFĂGĂRĂŞANUL după ce l-au deszapezit !

După ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunţa azi, la prînz, că pe DN 7C Transfăgărăşan partea carosabilă a fost curăţată şi eliberată de zăpadă pe ambele sensuri si sunt toate condiţiile ca acesta să fie deschis circulaţiei chiar de astăzi, in urma cu o ora o volă aparţinînd Companiei de Drumuri Naţionale, a blocat soseaua la intrarea in tunelul de la Balea. Practic, desi soseaua este curatita si accesibila in siguranta, timp de o jumatate de ora un imens utilaj a carat pietre si a blocat Transfagarasanu pe ambele sensuri, astfel incat nimeni nu mai poate trece de aceasta bariera.

Chestionati de redactorii PROFIT, reprezentantii CNAIR nu au dorit sa comenteze detaliat situatia si au precizat ca Transfagarasanul nu se deschide in aceasta saptamana. Acestia au mai spus ca, pana la deschiderea oficiala, soseaua va ramane accesibila  doar pentru intervenția salvatorilor în situații de urgență.

Asadar, Transfagarasanul este inchis, mai exact blocat cu stanci la intrarea in Tunelul de la Balea. Ne intrebam, deloc retoric,  de ce a mai fost nevoie de atata desfasurarea de forte pentru degajarea si curatarea soselei de zapada si pietre pentru ca mai apoi sa te apuci sa cari iar pietre cu Vola ca sa blochezi pe ambele sensuri drumul favorit al turistilor _

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....