Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ULTIMA ORĂ ! Mircea Drăghici renunţă la funcția de ministru al Transporturilor

Facebook Twitter Google+
ULTIMA ORĂ ! Mircea Drăghici renunţă la funcția de ministru al Transporturilor

La fel de destept ca Olguta Vasilescu? Repins în mai multe rânduri de către președintele Klaus Iohannis, deputatul PSD, Mircea Drăghici, a luat decizia de a-și retrage candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor.

„Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere.

Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul”, a scris Mircea Drăghici, in aceasta dimineata, la ora 10:00.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....