spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ULTIMA ORĂ ! Fost DEPUTAT PNL la PUȘCĂRIE ! Argeșeanul Theodor Nicolescu, condamnat definitiv la opt ani cu executare în dosarul ANRP

Facebook Twitter Google+
ULTIMA ORĂ ! Fost DEPUTAT PNL la PUȘCĂRIE !  Argeșeanul Theodor Nicolescu, condamnat definitiv la opt ani cu executare în dosarul ANRP

Fostul deputat PNL de Argeș Theodor Nicolescu a fost condamnat,in urmă cu putin timp, la opt ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în dosarul ANRP. Fostul demnitar a fost condamnat pentru luare de mită dar achitat pentru fapta de abuz în serviciu. Decizia este definitiva, fara cale de atac.

Alături de el a mai fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani cu executare și evaluatorul autorizat, membru al Asociației Naționale al Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR) din România (ANEVAR), Alexandru Hanu.

În același dosar judecătorii ICCJ au stailit achitarea pentru faptele de abuz în serviciu sau complicitate la acestea a fostului șef al ANI, Horia Georgescu, al foștilor vicepreședinți ai ANRP , Virgil Baciu, Ingrid Mocanu și Mihnea Iuoraș.

Totodată a fost achitată și fosta șefă a ANRP de la acea vreme, Ingrid Zaroour.

Au mai fost achitați în acest dosar Gabro Attila Marko, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru relaţii interetnice, la data comiterii faptelor, Cătălin Constantin Canangiu, Gheorghe Vișoiu, angajat al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Dorin Cornel Drulă, evaluator autorizat (ANEVAR), și Neculai Nistor, evaluator autorizat (ANEVAR).

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....