spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

ULTIMA ORĂ! Droguri la Curtea de Argeș ! Tată, copii și un cetățean grec arestați preventiv, au decis magistrații ! CINE SUNT !

Facebook Twitter Google+
ULTIMA ORĂ! Droguri la Curtea de Argeș ! Tată, copii și un cetățean grec arestați preventiv, au decis magistrații ! CINE SUNT !

Așa cum relatam zilele trecute, mai multe percheziții au avut loc la traficanți de canabis din Curtea de Argeș. Vizate sunt trei persoane, un tată și cei doi copii ai săi (frate și soră). Este vorba de OLTEANU CRISTIAN, OLTEANU MARIA CRISTINA, OLTEANU DUMITRU BOGDAN.  Alături de cetateanul grec CHATZIS DIMITROS, cei trei argeseni au fost retinuti  iar ieri magistratii au decis ca toti 4 sa fie arestati preventiv pentru 30 zile.

Iat decizia judecatorilor dată ieri seara:

În baza art. 226 alin.1 C.pr.pen. admite propunerea formulată de Ministerului Public, Parchetul de pe lângă ÎCCJ- DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti. În baza art. 226 alin.2 C.pr.pen.rap.la art.223 alin.2 C.pr.pen. , dispune luarea măsurii arestării preventive, faţă de inculpaţii :Olteanu Maria Cristina, Olteanu Cristian, Olteanu Dumitru Bogdan şi Chatzis Dimitrios ,pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2019 şi până la data de 21.07.2019, inclusiv.

Cei trei, cunoscuti ca o familie serioasa in Curtea de Argeș și care se ocupau și cu geamuri si termopane, aveau mai multe afaceri, printre care și un club de noapte. Potrivit surselor procurorilor   drogurile erau aduse din Austria, printr-un intermediar grec, CHATZIS DIMITROS.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti au organizat la Curtea de Argeș, o acțiune de prindere în flagrant a unor suspecți care intenționau să comercializeze cantitatea de aproximativ 3 kg de cannabis, în schimbul sumei de 17.000 de euro. Anchetatorii au ajuns la concluzia că, pe lângă cei doi suspecți prinși în flagrant, în activitatea de comercializare a drogurilor mai sunt implicate alte două persoane, una dintre acestea având cetățenia greacă. ”Aceştia au depistat în flagrant, pe raza municipiului Curtea de Argeș, trei persoane cu vârste între 21 şi 52 de ani, toţi din municipiul Curtea de Argeş și un cetățean grec de 46 de ani, care ofereau spre vânzare aproximativ 3 kg de cannabis, contra sumei de 14.000 de euro. Pentru administrarea probatoriului, după depistarea în flagrant, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite două pachete cu aproximativ 15 g de substanță vegetală susceptibilă a fi cannabis, ustensile folosite la porționarea și ambalarea substanțelor halucinogene, precum și suma de aproximativ 2.800 de euro și 1500 de lei.”, se arata in comunicatul DIICOT.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....