Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Consilierii Șerban, Păunescu și Deaconu, direct în conducerea PNL Curtea de Argeș

Publicat

in

În urma cu putin timp, s-au finalizat, și pentru Curtea de Argeș, negocierile privind alipirea Partidului pentru Argeș si Muscel la Partidul National Liberal. Așa se face că, după lungi discuții purtate intre conducerile judetene ale celor doua partide, consilierii locali Ion Șerban, Ionel Păunescu și Marius Deaconu sunt din aceasta seară, oficial, membri cu drepturi depline ai PNL. Mai mult, cei trei au obtinut și functii în conducerea organizației locale, mai exact ei devenind membri ai Biroului Permanent Local, precum cei de la Bradu sau Mioveni. Acest lucru a fost posibil după ce, in urma negocierilor, Șerban, Păunescu și Deaconu au obtinut statutul de liberali cu 4 ani vechime in PNL.

Potrivit art. 37 din statutul PNL, Organizația locală este condusă de un Comitet de Coordonare Local (CCL), care este organismul de decizie politică și care se întrunește trimestrial, precum și de un Birou Politic Local (BPL), care pune în practică hotărârile CCL și care se întrunește lunar.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Un nou scandal in Parlament ! Ludovic Orban : `PSD  încearcă să ne copieze`

Publicat

in

De

Social democraţii vor depune un proiect prin care cer ca alocaţiile copiilor să fie dublate, anunţă Marcel Ciolacu.

În schimb, Ludovic Orban dă de înţeles că nu este nicidecum momentul unei astfel de măsuri si acuza PSD de populism, in conditiile in care PNL a adoptat exact aceeasi strategie in primavara acestui an.

”Deja am hotărât să venim cu, dacă nu avem posibilitatea de amendament la buget, să venim cu o lege pentru dublarea alocaţiilor copiilor, deoarece acest lucru, anul trecut, l-a făcut şi PNL şi nu cred că au ceva împotrivă ca şi PSD să vină anul acesta cu acelaşi amendament”, a spus Ciolacu.

”Sigur că acuma PSD  încearcă să ne copieze. Cred că această competiție va fi înțeleasă așa cum trebuie de toți românii”

PSD a fost trei ani la guvernare. PSD putea, în trei ani de guvernare, să majoreze alocațiile pentru copii. Cu toate astea, alocațiile pentru copii au fost majorate de PNL.Lovitură de guvern din partea PSD . Social-democrații vor depune un proiect prin care cer ca alocaţiile copiilor să fie dublate, arata antena3

Vezi și

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cine sunt senatorii PSD vizati de DNA ?

Publicat

in

De

Despre noi Ultimele știri din mediul economic. Bugetul.ro vă oferă zilnic cele mai noi știri economice din România, noutăți interne și externe, analize, studii, opinii, interviuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend