Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Turiștii au îmbrățișat moda raw vegan pe litoralul românesc

Publicat

in

Anunțață cu mare fast și în țara noastră, dieta raw vegan (alimente crude, negătite termic) a devenit atracția principală a restaurantelor românești care au adoptat trendul anului în materie de alimentație. Chiar dacă pentru unii este secretul tinereții, iar pentru alții este un simplu moft, raw vegan tinde să-i ademenească pe toți, de la cei mai mici, la cei mai mari.
Constănțenii și turiștii aflați pe litoral au avut ocazia să guste în premieră “alimentația vie”, iar mulți dintre aceștia au afirmat că vor recomanda prietenilor și familiei dieta raw vegan și și-o vor însuși pe termen lung, deoarece ajută la detoxifierea organismului (ficat, rinichi și colon), îmbunățește sistemul imunitar și este foarte eficientă în bolile cardiovasculare, cancer și maladii cerebrale.
Meniul Raw Vegan Gourmet cuprinde o gamă largă de aperitive, supe, paste, salate, băuturi și chiar dulciuri și pizza (http://laintegra.ro/raw-vegan.php), toate acestea netratate termic și care imită aproape perfect gusturile și mirosurile mâncărurilor clasice. Dieta Raw Vegan folosește alimente neobișnuite pentru un bucătar tradiționalist, dar foarte sănătoase pentru corpul uman, precum: spanac, turmeric, caju, seminte de floarea soarelui, orez din păstârnac, sos de soia, wasabi raw vegan, dovlecei, rucola, fulgi de drojdie inactivă, seminte deshidratate sau legume din cele mai variate sortimente
“Este fascinant cum un stil alimentar îți poate schimba întreg stilul de viață. Ne bucurăm foarte mult că din ce în ce mai mulți turiști aflați pe litoral și chiar constănțenii au apreciat dieta raw vegan, au recomandat-o și altora și ne-au mărturisit că se simt din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic datorită ei. Este bine de știut că acest meniu nu îngrașă, este foarte sățios și îți dă multă energie”, declară Gabriel Bajdechi, managerul Restaurantului Integra din Constanța, primul restaurant care a introdus un meniu complet raw vegan pe litoralul românesc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gelu Tofan, PNL Argeş: „Bulibăşeală marca PSD! Agenţii economici mijlocii nu ştiu cine le va administra obligaţiile fiscale!”  C.P.

Publicat

in

De

Prin adoptarea legii nr. 30/2018 pentru completarea Codului de Procedură Fiscală, Parlamentul a stabilit ca administrarea obligaţiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii să fie executată de către organul fiscal judeţean.
Măsura era una necesară şi dorită de către agenţii economici şi ar fi trebuit să fie aplicată de la 1 aprilie 2018. Însă lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, pentru că Guvernul a prorogat acest termen de două ori, iar acum nu se ştie când şi dacă va fi adoptată această măsură.

Preşedintele Comisiei Economice a PNL Argeş, Gelu Tofan a declarat:
„Dezamăgire mare în rândul agenţilor economici mijlocii, pentru că Guvernul a prorogat acest termen deja de două ori! Iar consecinţa este aceea că agenţii economici trebuie să meargă sute de km până la sediile regionale ale organelor fiscale, în situaţia în care ar fi trebuit, de jumătate de an încoace, să-şi administraze la nivel judeţean obligaţiile fiscale datorate statului!”

În plus, deputatul PNL Dan Bica a formulat o întrebare pe această temă Ministrului Finanţelor Publice, dl. Orlando Teodorovici.

Iată ce spune Dan Bica:

„Dat fiind că administratorii agenţilor economici care se încadrează în această categorie sunt puşi în situaţia inadmisibilă de a nu afla, până la sfârşitul anului, cărui organ fiscal competent se vor adresa în viitor, vă soliticit să răspundeţi la următoarele întrebări: 1. Care sunt motivele pentru care ANAF nu s-a putut organiza pentru imlementarea Legii 30/2018? şi 2. Ce măsuri a întreprins Ministerul pe care-l conduceţi, de la data promulgării legii respective până în prezent, pentru ca aplicarea dispoziţiilor acesteia să nu se lovească de piedici administrative, cum ar fi deficitul de personal, lipsa echipamentelor informatice sau a spaţiilor necesare pentru organele fiscale judeţene?”

Sigur că Ministrul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici nu a răspuns acestor întrebări.
Până când se vor lămuri lucrurile, agenţii economici vor trebui să meargă la sediile regionale ale organelor fiscale, iar ANAF este pus în situaţia de a nu şti cum trebuie să se organizeze. Pe scurt, o bulibăşeală marca PSD!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

C.P. Pensiile speciale sunt furt! PMP solicită eliminarea acestora

Publicat

in

De

Pensiile speciale sunt FURT din banii publici. PMP a votat împotriva pensiilor speciale pentru politicieni și a depus un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, cu excepția celor pentru veteranii de război și pentru deținuții politici.

PMP solicită eliminarea pensiilor speciale

De ce?

Pensiile speciale reprezintă o nedreptate pentru câteva milioane de români, care au muncit cinstit o viață întreagă, dar care trăiesc la bătrânețe la limita decenței. Toți cetățenii României, fără nicio excepție, trebuie să primească pensii în funcție de contribuția adusă în societate și economie.

PMP vrea să elimine toate pensiile speciale pe care politicienii le-au prevăzut în interes propriu! Militarii care au luptat în teatrele de operațiuni, veteranii de război și deținuții politici sunt singurii îndreptățiți să beneficieze de pensii speciale. NU dorim ca parlamentarii sau primarii să obțină pensii speciale!

PMP a acționat! Am contestat la Curtea Constituțională legea care oferă pensii speciale aleșilor din administrația locală și care instituie limba maghiară drept o limbă oficială a statului român.

Toți cetățenii trebuie să fie egali în fața legii, inclusiv atunci când vine vorba de pensii de stat.

Departament Comunicare PMP Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend