spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

TUPEU FĂRĂ LIMITE ! Uite ce SUMĂ URIAŞĂ vor Margareta și DUDA CHIRIE de la stat pentru Castelul Peleș ! TU CE PARERE AI _

Facebook Twitter Google+
TUPEU FĂRĂ LIMITE ! Uite ce SUMĂ URIAŞĂ vor Margareta și DUDA CHIRIE de la stat pentru Castelul Peleș ! TU CE PARERE AI _

Faimosul Castel Peleș aparține de drept familiei regale, iar custode este Principesa Margareta. Deși se bucură de o mulține de avantaje de la statul român, aceasta ar fi decis împreună cu Prințul Duda să mărească serios chiria pe care o plătește statul român pentru Castelul Peleș.

„La reînnoirea contractului dintre Casa Regală și statul român pentru folosința publică a Castelului Peleș, Custodele (n.red-Principesa Margareta) ar fi cerut o mărire a chiriei de la 5000 de Euro la 50.000. Cârcotașii (mulți dintre ei decorați) nu știu că pe bursă prețul alamei a crescut, la fel ca numărul decoraților”, a scris pe facebook jurnalistul monarhist Marius Ghilezan.

Castelele Peleş şi Pelişor, împreună cu terenurile aferente, au fost restituite, pe 1 martie 2007, Regelui Mihai I, în urma unei decizii de retrocedare. Potrivit Memorandumului încheiat atunci între Guvernul României şi Casa Regală, proprietarul se angajează să transforme muzeul Peleş într-un muzeu al statului român, contra unei sume de bani, şi îşi asumă obligaţia de a nu mai revendica bunurile mobile din Castelul Peleş. Astfel colecţiile de la Peleş au fost păstrate în interiorul castelului, contra unei chirii, şi au putut fi vizitate în continuare, însă contractul iniţial încheiat între Guvern şi Casa Regală expiră.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....