spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tudosoiu pune degetul pe ranǎ « Vom trimite profesorii în şomaj »

Facebook Twitter Google+
Tudosoiu pune degetul pe ranǎ « Vom trimite profesorii în şomaj »

Dumitru Tudosoiu, şeful Inespectoratului Scolar Judeţean Argeş a adus recent în discuţie unele probleme cu care se confruntǎ sitemul de învǎţǎmânt, inclusiv în judeţul Argeş. Aşa se face cǎ este pentru prima datǎ când existǎ şanse reale ca mai mulţi profesori sǎ fie trimişi în şomaj pentru cǎ nu mai este nevoie de ei iar acest lucru se datoreazǎ numǎrului tot mai mic de elevi, numǎr care de altfel scade de la an la an şi care pânǎ acum a dus la desfiinţarea unor clase, atât la şcolile gimnaziale cât şi la licee. Cei vizaţi sunt, în principal, mai mulţi sunt profesori la Colegiul Tehnic “Dimitrie Dima”.

În anul şcolar 2017-2018 vor fi organizate, la nivelul judeţului, mai puţin cu 5 clase de liceu faţă de anul trecut, dintre care 2 la Câmpulung.

„Nu vreau să sperii pe nimeni, dar s-ar putea să avem profesori şomeri! Sunt probleme în special în Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel.”, a avertizat inspectorul general școlar al județului Argeș.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....