Publicat: mar, Mar 12th, 2013

Tu unde ai petrecut de 8 martie ! Restaurantele Wolf si Magic – campionii petrecerilor reusite

Distribuie stirea pe
Tags

Distractia a fost în toi în seara de 8 martie, când in toata lumea este celebrată ziua femeii. Sute argesence au petrecut alaturi de barbatii din viata lor  în restaurantele din Arges. Au stat pe ringul de dans, s-au distrat, însă nu au făcut exces când a venit vorba de băuturi alcoolice. Distracţia a fost la cote maxime, asadar, de 8 Martie. Redactorii Profit au fost prezenti in cateva dintre localurile din Arges pentru a vedea daca restaurantele care au organizat petreceri dedicate femeilor s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.

La Pitesti, Magic GT a dat clasa concurentei
Ofertele pentru petrecerea de 8 martie au curs garla saptamana trecuta insa nu toata lumea a plecat pe deplin multumita din restaurantele unde au petrecut. La Ramada, de exemplu, participantii spun ca a fost o petrecere cam plictisitoare in lipsa unor atractii sau momente speciale menite sa infierbanteze atmosefra. La Victoria participantii au sustinut ca a fost cam scump pentru ceea ce s-a oferit. Cea mai laudata locatie a fost restaurantul Magic GT, acolo unde organizatorii au stiut sa croiasca o petrecere fara repros. Un meniu echilibrat, o atmosfera prieteneasca si o serie de invitati de marca printre care Adrian Enache sau Dj Vasile au contribuit din plin la reusita unei petreceri care cu greu va fi uitata de doamnele sau domnisoarele care s-au distrat la maxim pana spre dimineata.

La Curtea de Arges restaurantul Wolf a ramas in top

Nici in urbea basarabilor nu a fost liniste in seara zilei de 8 martie. Daca prin unele restaurante a cam fluierat vantul sau prin altele femeile s-au declarat dezamagite de modul de organizare, la restaurantul Wolf distractia a atins cote maxime. Bucatarii si-au facut pe deplin datoria iar invitatii speciali ai serii, Petrica Matu Stoian sau Mitica Tava, au scos pe ringul de dans sutele de participanti. Circa 350 de argeseni au petrecut pana spre dimineata in noua locatie data recent in functiune in cadrul complexului Wolf din Curtea de Arges si nimeni nu a plecat dezamagit. De retinut ca multa din lumea buna a orasului Curtea de Arges a ales si in acest an sa sarbatoreasca Ziua Femeii la complexul Wolf, o recunoastre a calitatii serviciilor oferite de acest restaurant.

Restaurant Domnesc, simte traditia !

Comentarii FB

comentarii

Autorul articolului

-

Lasa un comentariu

XHTML: Poti utiliza aceste tag-uri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Adauga Stirea Ta Trustul de constructii civile si industriale Bijuteria Teilor

bani euro 4 proiecte europene din Argeș, blocate

Chiar dacă reprezintă ”locomotiva economică” a regiunii, după cum a denumit directorul ADR Sud Muntenia, Liviu...

10287858_664888220213721_1586719406_o Pompierii argeşeni alături de sinistraţii din zonele inundate

Deşi nici judeţul nostru nu a fost ferit de inundaţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt....

harta4-300x215 ATENŢIE – Un nou cod galben de vijelii şi ploi în Argeş

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete, unde de miercuri seara pana joi...
Click si vezi cele mai bune preturi
ziare