Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tu știi cum să pariezi cu SUCCES? Iată 3 soluții eficiente

Publicat

in

Nu contează dacă ești parior cu experiență ori, pur și simplu, la început de drum, trebuie să ai mereu la îndemână asul din mânecă și să fii pregătit să riști pentru succes. Gândul că la finalul unui meci de fotbal, tenis sau rugby te așteaptă câștiguri însemnate va trebui să te motiveze zi de zi de acum înainte.

Cei mai mulți mizează pe noroc, însă rămân surprinși să descopere că acesta nu funcționează întotdeauna de partea lor. Cei care ating culmile succesului, chiar și în domeniul pariurilor sunt cei care investesc timp și bani în a descoperi cele mai ascunse secrete ale acestui hobby. Nu te lăsa descurajat de insuccesul primei încercări, întrucât vei primi răsplata binemeritată mai curând decât te aștepți. Învață din experiențele celorlalți și convinge-te că pariurile pot fi calea către o satisfacție personală la toate nivelurile.

Iată 3 soluții ingenioase pentru a descifra rapid arta pariurilor sportive:

1. Cei care își găsesc pasiunea în pariurile sportive sunt oameni determinați, pregătiți să facă facă micilor eșecuri de la începutul unei cariere, dar și câștigurilor de mai târziu. Dacă vrei să investești rapid și eficient în cariera ta de parior profesionist, descopera bonusurile la pariuri care te vor ajuta să atingi praguri incredible în performanța ta. Cu fiecare bilet, ai șanse la tot mai multe câștiguri, iar bonusurile oferite de casele de pariuri online te vor ajuta să ajungi tot mai sus într-un timp foarte scurt. Urmărește zilnic ofertele puse la bătaie de marile case de pe piața din România și exersează-ți cunoștințele cu fiecare partidă disputată de echipele și jucătorii tăi preferați.

2. În ficare zi ai noi ocazii de a câștiga lozul cel mare la pariuri. Cercetează atent piața, analizează îndeaproape echipele ce joacă pentru titluri din toată lumea și îndrăznește să pui biletul zilei în funcție de inspirația de moment, dar, mai ales, de experiența meciurilor trecute. Dacă ești încă începător, verifica aici ponturile zilei pentru a te asigura că pariezi corect și câștigi de la primele încercări. Îndrăznește de fiecare dată să crezi că următorul bilet va fi și cel câștigător, care te va impulsiona să atingi un nivel impresionant al succesului in pariuri sportive.

3. Dacă simți că nu poți face față tuturor sporturilor pe care ai putea paria, specializează-te pe unul anume și descoperă-i toate micile secrete. Imprevizibilul joacă un rol important în cele mai multe dintre sporturi, însă poți fi pregătit de aceste provocări dacă știi tot mai multe despre tacticile de joc ale fiecărei echipe sau concurent la titlu. Înainte de a paria, urmărește-i îndeaproape și află-le istoricul jocurilor.

Pregătește-te, așadar, să fii luat prin surprindere de succesul acestor tactici de pariat, dar și de adrenalina pe care ți-o oferă hobby-ul tău!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Noi numiri în Guvernul Orban! Cine este secretarul de stat la Cercetare

Publicat

in

De

Profesorul Dragoș Ciuparu a fost învestit, miercuri, în funcția de secretar de stat la Cercetare, domeniu lăsat fără conducere pentru mai bine de două luni de premierul Orban

La ceremonie a fost prezent și premierul Ludovic Orban.

„Am ca prioritate deblocarea finanțării programelor de cercetare, lansarea de competiții. Mi-am propus să fac competiții pe cel puțin patru instrumente anul acesta, din care sper și să contractăm ceva undeva în toamnă”, a spus Ciuparu, la ceremonia de învestire, conform Mediafax.

La eveniment a luat și parte și Ludovic Orban care a subliniat că este o premieră participarea sa la instalarea unui secretar de stat.

„Am ținut în mod deosebit să fiu prezent la preluarea oficială a funcției de către domnul profesor Dragăș Ciuparu în funcția de secretar de stat în domeniul cecetării pentru a da un semnal puternic legat de faptul că Guvernul nostru consideră că cercetarea este pilonul fundamental pe care se poate construi evoluția în bine a societății românești, dezvoltarea economică, performanța și competitivitatea economiei românești și, mai ales, șansa de a putea tranforma România într-un actor extrem de important la nivel european și la nivel global. (…) Laserul de la Măgurele poartă într-o mare măsură amprenta domniei sale (Dragoș Ciuparu – n.red.), chiar dacă alții au cules laurii”, a spus Orban, în discurs.

Conform sursei citate, Uniunea Europeană va acordam în exercițiul financiar viitor, „extrem de multe resurse pentru specializare inteligentă, adică cercetare, inovare, digitalizare, soluții inteligente pentru rezolvarea diferitelor probleme cu care se confruntă societatea”.

„Concentrarea tematică pe specializarea inteligentă este de 35%. Imaginați-vă că, la bugetul propus de Comisia Europeană, 35% înseamnă aproape șase miliarde de euro. Acești bani nu pot fi accesați ușor. Întregul dispozitiv financiar și toate mecanismele de funcționare vor trebui să evolueze, să fie concentrate spre realizarea de proiecte eligibile care să produca rezultatul scontat”, a menționat premierul.

Dragoș Ciuparu este profesor universitar, cercetăror și, între 2010 și 2012, a fost președinte al Autorității Naționale pentru Cercetare Ştiinţifică.

Conform CV-ului său, din 2012 până în prezent a fost profesor la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, iar între 2001 și 2005 a fost cercetător ştiinţific și lector la Universitatea Yale.

Vezi și:Atenție, șoferi! Metoda prin care polița RCA scade

Numire controversată făcută de Marcel Vela! Noul șef de la ‘Doi și-un sfert’, Securitatea și lumea penalilor

Marcel Vela, măsură aprig contestată! ‘Va fi o întreagă nebunie, pentru că au competențe diferite’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se șterg urmele? Înalta Curte de Justiție decide : Gheorghe Ursu a murit în urmă unor acțiuni `excesive, particulare, conjugate`!

Publicat

in

De

Judecătorul, Mihaela Niță de la Curtea de Apel București, a hotarat ca Gheorghe Ursu nu a fost un disident politic, acesta nefiind un opozant pe față al regimului comunist și al conducătorului partidului comunist. Gheorghe Ursu, inginerul și poetul căruia prietenii îi spuneau Babu, a fost arestat în septembrie 1985 și a murit două luni mai târziu în beciurile Securității.

Această este concluzia judecătorului Mihaela Niță de la Curtea de Apel București, în motivarea sentinței de achitare în cazul foștilor ofițeri de Securitate Marin Pârvulescu și Vasile Hodis, acuzați de infracțiuni contra umanității, acuzații legate de anchetă care a dus la decesul în arest al disidentului Gheorghe Ursu.

E vorba de un caz în care procurorii ceruseră pedepse de 25 de ani de închisoare în cazul celor doi foști ofițeri.

Însă Mihaela Niță a hotărât schimbarea încadrării în acest caz în infracțiunea de tratamente neomenoase și achitarea lui Marin Pârvulescu și Vasile Hodis.

Achitare a primit și fostul ministru comunist de Interne, Tudor Postelnicu, decedat în august 2017, pentru infracțiunea de complicitate la tratamente neomenoase. Ultimul cuvânt în acest caz îl va avea Înalta Curte de Justiție.

Este o sentința care a stârnit numeroase reacții în societatea civilă, dar și din partea copiilor lui Gheorghe Ursu, care au anunțat că vor contesta sentința.

Principalele concluzii:

– Securitatea nu ar fi intenționat să-l ucidă pe Gheorghe Ursu.
– Poliția politică a lui Nicolae Ceaușescu era interesată de informațiile deținute de inginer.
– Nu sunt probe din care să reiasă că Pîrvulescu și Hodis au exercitat violente asupra lui Ursu.
– Autoritățile comuniste au încercat să tainuiasca împrejurările și cauzele reale care au condus la decesul inginerului.

– Între organele de Securitate și Miliție, care l-au anchetat pe Gheorghe Ursu, a existat o colaborare, iar torturarea inginerului în celulă ar fi fost făcută în interesul organelor de Securitate.
– De-a lungul timpului, organele de urmărire penală nu au efectuat o anchetă efectivă menită să stabilească toate persoanele, din toate instituțiile și structurile statului, responsabile de uciderea lui Ursu.
– Autoritățile responsabile pentru anchetă nu au adoptat toate măsurile care ar fi permis în mod rezonabil identificarea și sancționarea tuturor persoanelor responsabile în timp util, cu atât mai mult cu cât au fost sesizate încă de la începutul anului 1990, după circa 4 ani de la săvârșirea faptei.

– În opinia Curții, Gheorghe Ursu nu a fost un disident politic, acesta nefiind un opozant pe față al regimului comunist și al conducătorului partidului comunist,informează ziare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend