spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tu ce părere ai? Sensul unic de la Școala 4 încă stârnește controverse

Facebook Twitter Google+
Tu ce părere ai? Sensul unic de la Școala 4 încă stârnește controverse

Incă de la instituire, sensul unic de pe strada Banu Mărăcine, în imediata apropiere a Școlii ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș, a stârnit o serie de controverse care nici acum, după un an de zile nu s-au terminat. In timp ce o parte din locuitorii orașului sunt mulțumiți cu această situație, o altă parte vrea schimbarea sensului sau chiar ca circulația să rămână în dublu sens. Măsurile luate la vremea respectivă au sta la baza faptului că zona școlii era foarte aglomerată, traficul se bloca iar elevii făceau slalom printre mașini pentru a intra sau a ieși de la școală.

La sfârșitul săptămânii trecute, problema a fost din nou reluată, urmând ca oameni din cadrul primăriei ți reprezentanți ai poliției să meargă din nou la fața locului pentru a analiza situația.

Pentru ca situația să se rezolve într-un timp cât mai scurt și pentru ca majoritatea cetățenilor să fie mulțumită, așteptăm părerile dumneavoastră pe pagina de facebook a ziarului sau la telefonul redacției.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....