spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tu ce părere ai? Se cere demolarea garajelor de pe strada 1 Decembrie

Facebook Twitter Google+
Tu ce părere ai? Se cere demolarea garajelor de pe strada 1 Decembrie

O parte din consilierii locali din Curtea de Argeș sunt de părere, ca și mulți cetățeni de altfel că, în municipiu, mai este nevoie de o parcare de mari dimensiuni, pe strada 1 Decembrie. Cum in zonă s-au deschis acum sediile APIA, CEZ și asistența socială, aglomerația este tot mai mare iar necesitatea locurilor de parcare este și ea una reală.

Ca o soluție în acest sens, o parte din aleșii locali sunt de părere că este necesară demolarea garajelor metalice de pe terenul public al municipiului și transformarea zonei în parcare.

Cum părerile argeșenilor contează, vă invităm să spuneți ce părere aveți despre această idee, dacă ar rezolva problema sau dacă vedeți alte soluții pentru zona 1 Decembrie (zona ANL, Poliția Municipala).

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....