spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tu ai decis unde petreci noaptea dintre ani? Iată cele mai bune oferte de REVELION în Argeş  

Facebook Twitter Google+
Tu ai decis unde petreci noaptea dintre ani? Iată cele mai bune oferte de REVELION în Argeş  

Noaptea dintre ani se lasǎ cu petreceri iar argeşenii sunt încǎ în cǎutarea celor mai bune oferte pentru un revelion de neuitat. Ne-am interesat pentru cititorii noştri unde mai sunt locuri şi cât costǎ o noapte sau un sejur de revelion. Cele mai bune şi intersante oferte le aflaţi în rândurile care urmeazǎ.

La Cornul Vânătorului e mega petrecere !

Complexul Cornul Vânătorului din Pitești va organiza, ca în fiecare an, petrecere cu foarte mulţi participanţi  care se vor distra și vor avea parte de nenumărate surprize în toate saloanele complexului. Prețurile diferă de la un salon la altul însă meniul și buna dispoziție vor fi la fel în toate zonele. Astfel, în  SALONUL MONDEN prețurile pronesc de la 250,00 lei/ persoană, în SALONUL REGAL de la 300,00 lei/ persoană, în SALONUL BUSINESS – 300,00 lei / persoană, în SALONUL RANDEZ VOUS – 280,00 lei/ persoană, în SALONUL CIULEANDRA – 300,00 lei/ persoană, în SALONUL BELVEDERE – 250,00 lei/ persoană ,  în SALONUL OVAL – 250,00  lei/ persoană, SALONUL VÂNĂTORESC – 250,00 LEI/ persoană. Muzica va fi asigurată de formații cunoscute. La grup de minim 10 persoane se acordă un discount de 10% la plata integrală  a sumei.

La Complex Ciobǎnaşu meniu diversificat

Complexul Ciobãnaşu’ din Câmpulung Muscel  organizeazã şi anul acesta Revelionul 2018. Începând cu orele 20:00 , pe 31 decembrie, personalul restaurantului împreună cu Formatia Select Diana si Costel Vasile vă așteaptă să petreceți trecerea dintre ani. Meniul, ca de obicei bogat și diversificat va completa seara cea mai importantă dintre ani.

Artişti îndrǎgiţi la Capra Neagrǎ

Un alt restaurant care organizeazǎ petrecere de Revelion este Capra Neagrǎ din Curtea de Argeş. Pentru 240 de lei de persoanǎ se vor servi mâncǎruri şi bǎuturi fine, atât conform unui meniu stabilit cât şi gen open bar, adicǎ cu consumaţie nelimitatǎ de bǎutori alcoolice şi non alcoolice iar atmosfera va fi întreţinutǎ de  Violeta Constantin şi formaţia Bogdan Feraru.

Restaurantul lui Giguţǎ îşi întâmpinǎ oaspeţii cu candy bar

O altǎ petrecere cu foarte mulţi participanţi va avea loc la restaurantul Popasul lui Gicuţǎ. Locurile sunt aproape ocupate aşa cǎ grǎbiţi-vǎ sǎ rezervaţi. Se promite o noapte de neuitat cu meniu bogat, candy bar şi un super tort. Vor cânta şi vor încânta Formaţia Bogdan Bǎlaşa iar organizatorii promit multe alte surprize.

Pachete atractive la Posada

Turiştii care vor sǎ îşi petreacǎ sfârşitul de an pe meleaguri argeşene pot alege unul dintre pachetele oferite de hotelul Posada pentru Revelion. Un pachet de douǎ nopţi 31.12.2017 – 02.01.2018 la preţul de 840 lei de persoanǎ. Pe lângǎ cazare în preţ sunt incluse cina festivǎ de revelion cu muzicǎ live şi cina festivǎ din prima zi a noului an. Copiii sub 7 ani beneficiazǎ de gratuitate.

La Casa Domneascǎ preţuri pe mǎsura serviciilor

Una dintre cele mai selecte locaţii din Curtea de Argeş este Casa Domneascǎ, locul unde serviciile sunt de lux şi preţurile pe mǎsurǎ.  29.12.2017 – 02.01.2018 4 NOPTI cu PENSIUNE COMPLETA – 4 NOPTI CAZARE – loc in camera dubla – 29.12.2017: cina; 30.12.2017 – mic dejun, pranz, cina; 31.12.2017 – mic dejun, pranz, cina festiva Revelion; 01.01.2018 – brunch, cina festiva de ramas bun 02.01.2018 – mic dejun – acces la urmatoarele servicii suplimentare oferite de hotel : piscina acoperita, sauna, jacuzzi (intre orele 10-22), Wi-Fi costǎ 1791 lei de persoanǎ.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....