Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

TRIVOL, containerul minune fabricat la Curtea de Argeş care poate rezolva multe probleme cu care se confrunta Romania ! VIDEO

Publicat

in

Containerul expandabil este o inventie 100%  romaneasca pusa in practica la o firma din Curtea de Arges. Guvernul Romaniei ar putea fi primul interesat in achizitionarea acestora dar si marile companii sau chiar persoane private.

Zilele trecute, Ziarul PROFIT a facut cunostinta in premiera nationala cu TRIVOL, o inventie 100% romaneasca pusa in practica la Curtea de Arges, la una din fabricile ce apartin de Grupul GIC. Prezenti in halele unde a fost testat primul container expandabil, redactorii nostri au surprins cele mai importante caracteristici ale acestui produs unicat care, in curand, ar putea deveni indispensabil atat Guvernului Romaniei dar si marilor firme de constructii, primarii sau chiar persoane private. Spunem asta avand in vedere problematica spatiilor de locuit sau adaposturilor temporare in cazul unor calamitati naturale, a marilor santiere de constructii, a sinistratilor dar si utilizarea sa cu succes in segmentul spatiilor comerciale, a aplicatiilor militare sau chiar in aria locuintelor sociale de care Romania are atat nevoie. Asadar…

Ce este containerul expandabil TRIVOL ?

Fabricat la Romcat Borla din Curtea de Arges, fabrica ce apartine GRUPULUI GIC, Trivol este un container expandabil capabil sa isi multiplice de trei ori suprafata prin extindere simetrica, dezvoltat in baza unei inventii proprii. Containerul expandabil reprezinta o solutie ideala pentru spatii comerciale,case modulare, aplicatii medicale si militare, adaposturi pentru sinistrati sau refugiati. Poate fi folosit pentru dezvoltarea turistica,culturala si educationala in diverse zone. Cu costuri reduse, timp de instalare record, relocare rapida si structura ultrarezistenta, Trivol reprezinta punctul de pornire pentru numeroase idei de proiecte si afaceri.

container-2

Caracteristici reprezentative:
a) dimensiuni in stare pliata : 8000 mm x 2440 mm x 2900 mm
dupa extindere asigura o suprafata utila de 45 mp;
b) dotari standard pereti termoizolanti cu spuma poliuretanica si grosime de 40 mm ,trei ferestre PVC,usa metalica,instalatie electrica,sistem iluminare,panou sigurante,covor pvc,convector electric 2000W;
c)extindere electromecanica,timp de extindere 3 minute.

container-1

Gama larga de aplicatii la costuri extrem de reduse

In functie de nevoile clientului, containerele birou pot fi partial sau complet utilate cu tot ceea ce este nevoie pentru buna desfasurare a activitatii pentru care sunt cumparate:
• Containere pentru Birou
• Containere depozit
• Container tip camine studentesti
• Container de locuit
• Container magazin
• Container sedii de firme
• Container scoli
• Container atelier de lucru
• Container hotel
• Container restaurant
• Container locuinte de vacanta
Containerele TRIVOL pot fi dotate cu o serie de accesorii/utilitati

Containerele disponibile pentru cumparat pot fi dotate cu grup sanitar. In functie de nevoile clientului, containerele birou pot dispune de dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier sau boilere. Containerele pot avea orice suprafata doreste clientul sa cumpere.container-3
Ca dotari containerele pot avea :geamuri termopan si instalatie electrica.
Acoperisul containerelor de vanzare este sustinut de stalpi profilati la rece din tabla cu o grosime a materialului de 2.5 mm.
Peretii containerelor disponibile pentru vanzare sunt formati din panou sandwich pur, perete, prindere normala, 100 mm, latime utila 1180, tabla exterioara plana grosime 0.5 mm, ral 9002/tabla interioara plana grosime 0.5 mm, ral 9002. La cererea clientului se pot executa si alte grosimi. Usa este 800 x 2000 metalica. Doi pereti dispune de 2 ferestre PVC oscilobatante cu geam termopan.

Containerele TRIVOL pot deveni lejer locuinte moderne 

Pretul si calitatea containerelor de locuit sunt o solutie accesibila, daca sunteti in cautarea unei case pe termen lung sau scurt. Containerele de locuit sunt mai ieftine decat cele construite din caramida, iar daca doriti realocarea acestora ea poate fi facuta foarte usor. Containerul de locuit este solutie moderna container-4si eleganta care protejeaza mediu inconjurator. Containerele de locuit pot fi compuse din mai multe module care pot fi aranjate dupa necesitati sau pot fi realocate foarte usor. Calitatea containerelor de locuit este una deosebita ,intrucat respectam normele ISO iar pretul acestora este unul excelent avand in vedere raportul pret -calitate. Containerele de locuit sunt construite intr-un timp scurt. Peretii containerelor de locuit se pot finisa cu lambriuri, ghips-carton sau orice se doreste la comanda. Ele pot contine bai complet utilate cu dusuri, lavoare, toalete, dormitoare.

MAI JOS PUTETI URMARI IMAGINI SURPRINSE IN FABRICA DIN CURTEA DE ARGES LA TESTELE CONTAINERULUI TRIVOL

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

CNAIR, liberă să semneze contractul pentru tronsonul Pitești – Curtea de Argeș al autostrăzii – SE CERE URGENTAREA EXPROPRIERILOR

Publicat

in

De

După mai bine de 2 ani și 7 luni de la lansarea licitației, se poate semna contractul pentru proiectarea și execuția Secțiunii 5 (tronsonul Pitești-Curtea de Argeș) din Autostrada A1 Sibiu-Pitești. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), anunță Asociația Pro Infrastructura, a respins ca fiind inadmisibilă contestația asocierii China Railway-Viaponte.

În procedura de achiziție pornită în 11.07.2017 au fost depuse 8 oferte în 27.10.2017, costul estimat fiind de 1,83 miliarde RON (30,35 km de autostradă). Pro Infrastructura anunță: ”Ca orice licitație derulată de CNAIR care se respectă, a fost nevoie de DOI ANI de evaluări și contestații pentru a fi desemnat un câștigător în august 2019: italienii de la Astaldi. Însă asocierea chinezo-română a deschis o cale de atac excepțională la ÎCCJ în încercarea de a anula deciziile anterioare din justiție, încheiată abia în 20.02.2020.

erem responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să semneze în cel mai scurt timp contractul, astfel încât până la începutul lui 2021 să fie gata proiectarea (termen 12 luni) și să înceapă execuția lucrărilor estimată a dura 4 ani. În plus, solicităm CNAIR să dea drumul imediat pe circuitul inter-ministerial proiectului de Hotărâre de guvern necesară exproprierilor și să urgenteze finalizarea procedurii de selecție a inginerului consultant ce a fost lansată în iulie 2019, fiind depuse 4 oferte în octombrie 2019, încă neevaluate!”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

BUSSINES

Transport câini și pisici pe ruta România – Anglia, chiar și în contextul Brexit-ului

Publicat

in

Cu privire la Brexit, cea mai mare temere a europenilor și a britanicilor de asemenea se referă la modul în care noul context va afecta viața oamenilor și companiile din anumite domenii. Un astfel de domeniu aparte este cel al transportului de animale de companie. Există firme specializate, cu experiență de mulți ani la nivel comunitar, axate pe transport câini și pisici între Anglia și anumite țări europene, inclusiv România. De asemenea, posesorii de animale de companie pot fi afectați de noua legislație și dacă decid să se ocupe pe cont propriu de călătoria câinilor și pisicilor, alături de ei, desigur.

Vestea bună este că, momentan, deși Brexitul s-a produs pe data de 31 ianuarie 2020, până la finalul acestui an, teoretic, nimic nu se schimbă din punct de vedere tehnic în relațiile dintre Marea Britanie și țările din Uniunea Europeană. Este o perioadă de tranziție gândită în ideea că, între timp, se vor negocia unele acorduri benefice de ambele părți. Între timp, în ceea ce privește cel puțin călătoriile (inclusiv pentru animale de companie) și comerțul în general, lucrurile se desfășoară în mod normal.

Temeri există pentru perioada care va începe din anul 2021. Firmele care activează în domeniul transporturilor de animale de companie se tem de legislația greoaie care ar face extrem de complicat acest proces. În prezent, românii (și britanicii) care au nevoie de transport de animale de companie între România și Anglia o pot face foarte simplu pe care rutieră, fără stres și la costuri decente, apelând la o firmă specializată. Transport câini Marea Britanie se face astfel cu vehicule special prevăzute pentru astfel de călătorii ale animalelor, vehicule avizate legal la nivel european. Există și acum o birocrație destul de vastă, dar atât timp cât se cunosc toate aspectele legale, ele pot fi îndeplinite fără probleme într-un timp scurt de pregătire.

Transport pisici Marea Britanie și transport câini Marea Britanie este realizat de către o firmă românească pe sistem door to door, adică animăluțul este luat de la o adresă dintr-o țară și este dus la o altă adresă din cealaltă țară. Transportul este efectuat în cele mai bune condiții. Se respectă cele mai înalte norme internaționale, astfel încât câinii și pisicile să aibă o călătorie cât se poate de ușoară. Animalelele se bucură de o temperatură optimă, indiferent că afară este foarte cald sau foarte rece.

Astfel, transportul se poate face în orice anotimp! Vehiculele sunt prevăzute cu cuști special adaptate măsurilor animalelor. Fiecare se va bucura de spațiul său personal, fără a intra în contact cu alte animale. Câinii și pisicile primesc în mod regulat hrană și apă și, dacă este cazul, se ține cont de regimul alimentar ce trebuie urmat. Câinii se bucură și de pauze de plimbare, practic fiecare element este stabilit împreună cu stăpânul.

Transport pisici Anglia și transport câini Anglia se va realiza și în viitor, rămâne de văzut în ce condiții. Ideal este să se colaboreze cu o astfel de firmă specializată în transport internațional de animale de companie, pentru că evident există experiență practică și, în plus, reprezentanții firmei sunt mereu la curent cu orice potențială modificare a legislației dn domeniu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend