Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TRIST – La Curtea de Argeş se aşteaptǎ cu mare nerǎbdare moartea regelui – Motivele sunt uluitoare!

Publicat

in

#Argeşenii sperǎ ca înmormântarea regalǎ sǎ rezolve problemele pe care nu le rezolvǎ acum primarul

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat zilele trecute. La cei 96 de ani ai sai, regele sufera de boli grave, iar buletinele medicale ale Casei Regale nu sunt tocmai îmbucurǎtoare. Nu sunt îmbucurǎtoare pentru familia regalǎ, pentru monarhişti, pentru cei care suferǎ la o astfel de pierdere. La Curtea de Argeş însǎ, locul unde ultimul rege al României, Mihai I îşi va dormi somnul de veci, vestea cǎ se pregǎteşte o înmormântare regalǎ a venit ca o gurǎ de oxigen. Motivele argeşenilor sunt însǎ pe cât de şocante, pe atât de normale am putea spune.

« Doar aşa s-ar mai mişca ceva prin acest oraş »

Vestea despre starea de sǎnǎtate a lui Mihai I s-a rǎspândit rapid prin municipiul Curtea de Argeş, oraş regal de altfel şi, nu puţini au fost cei care s-au bucurat cǎ se apropie o înmormântare regalǎ. Motivele sunt de înţeles având în vedere cǎ în ultima perioadǎ prin urbe nu s-au prea fǎcut lucrǎri sau investiţii, cǎ cetǎţenii sunt nemulţumiţi de faptul cǎ nimeni nu le rezolvǎ problemele, cǎ îşi rup picioarele în pavelele de pe Bulevard, cǎ trec noaptea pe strǎzi întunecate sau sunt atacaţi de câini. Vinovatǎ de toate aceste nemulţumiri se face administraţia localǎ care, sǎ recunoaştem, nu a reuşit sǎ demareze în 2017 nici o lucrare importantǎ pentru Curtea de Argeş. S-au semnat însǎ nişte contracte, s-au fǎcut proiecte şi s-au obţinut finanţǎri şi, cine ştie, poate de anul viitor se vor vedea şi rezultate.

« Ar fi bine sǎ moarǎ Regele Mihai. Nu am nimic cu omul dar am vǎzut clar ce furnicar şi ce se mai muncea prin oraş când erau pregǎtirile pentru înmormântarea Reginei Ana. Vǎ daţi seama cǎ funerariile regelui sunt şi mai pompoase aşa cǎ, în sfârşit, se va mai mişca ceva prin Curtea de Argeş. Se va face o curǎţenie generalǎ, se mai refac marcaje, se astupǎ gropi. Ar fi o gurǎ de oxigen şi pentru agenţii economici, proprietarii de pensiuni, hoteluri sau restaurante, şi uite aşa, pentru Curtea de Argeş e un lucru bun » spune un argeşean în vârstǎ de 35 de ani.

«Intrǎrile în municipiu cu siguranţǎ cǎ vor fi un pic cosmetizate şi, de asemenea, eu am auzit cǎ Regele ar urma sǎ fie adus pe afet de tun şi nu cu dricul. Traseul va fi destul de lung iar oraşul trebuie sǎ arate impecabil. Pentru cǎ dacǎ la Regina Ana nu au venit prea multe VIP-uri, fiţi conştienţi cǎ la înmormântarea lui Mihai va fi balamuc » mai spune un pensionar din cartierul Ivancea.

Se pregǎteşte cripta la Necropola Regalǎ

Conştineţi cǎ la 96 de ani şi suferind de boli grave şi incurabile, Regele Mihai nu are prea multe şanse de însǎnǎtoşire, se pare cǎ membrii Casei Regale au anunţat Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului sǎ se pregǎteascǎ pentru ce e mai rǎu. Necropola Regalǎ este gata, cripta de asemenea, aşa cǎ, de aceastǎ datǎ nu vor mai fi probleme şi termene urgente aşa cum s-a întâmplat la funerariile de anul trecut ale Reginei Ana.

Mai mult decât atât, se pare cǎ şi conducerea oraşului este pregǎtitǎ, cel puţin teoretic pentru funerarii regale. Practic, vom vedea la vremea potrivitǎ. Cert este însǎ faptul cǎ locuitorii Curţii de Argeş sunt mai mult decât dezamǎgiţi de modul în care le este administratǎ urbea , atâta vreme cât moartea unui om îi face sǎ spere la un oraş mai curat şi mai îngrijit.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Revenire in politică ! Fostul subprefect de Argeș, Adrian Lazăr, va candida la alegerile locale

Publicat

in

De

Revenire in politica argeșeană ! Dupa ani buni de stat in anonimat, Adrian Lazar, fostul subrefect PDL de Arges se implica din nou in viata politica. Anuntul a fost facut de albeșteanul Dode Manea, fondatorul primului partid comunal din județ, in emisiunea CHESTIUNI ARZATOARE de la SUPER TV. Dode Manea a spus a cooptat in randurile partidului mai multi argeseni cunoscuti, printre acestia numarandu-se pedelistii Adrian Lazar, fost dubprefect, sau Catalin Teodorescu, fost deputat. Daca in privinta ultimului nu s-a stabuilit nimic clar avand in vedere problemele acestuia cu justiția, Dode Lazar a dat asigurari ca Adrian Lazar a acceptat provocarea de a reveni in politica in randurile noului partid comunal si va candida la alegerile locale din iunie. Fostului prefect nu i-a disparut inca, dupa atâția ani, eticheta de politician arogant, fapt confirmat in direct, la SUPER TV, chiar de prietenul sau, Dode Manea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban huiduit înainte de a-și începe discursul! Cum a reacționat?

Publicat

in

De

Premierul României, Ludovic Orban, a avut parte de o primire neprietenoasă din partea ieșenilor. De Ziua Unirii, mai mulți oameni l-au huiduit, iar reacția lui a fost pe măsură. 

Premierul Ludovic Orban a reacţionat la huiduielile de la Iaşi spunând că au fost implicate „două grupuri cu agitatori” şi au făcut „atmosferă mai colorată”.

Întrebat despre faptul că a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul, premierul Ludovic Orban a răspuns:

„Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e, e atmosferă mai colorată”. Premierul fusese huiduit înainte de a-şi începe discursul de Ziua Unirii, el spunându-le celor care se manifestau zgomotos: „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”.

Vezi și:

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend