Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Triathlon Challenge Mamaia este Cupa Europeana Premium: fond de premiere dublu, sportivi de top, puncte in plus pentru clasificarea continentala

Publicat

in

Editia 2015 a evenimentului sportiv Triathlon Challenge Mamaia se anunta una exploziva prin premiile puse la bataie, calitatea participantilor, locul de desfasurare si mai ales miza europeana. In acest an, triatlonul de la Marea Neagra este Cupa Europeana Premium.

Evenimentul este cu atat mai important cu cat au loc maximum trei evenimente premium pe an la nivel de continent. In 2015, vor fi doar doua cupe premium in Europa – Triathlon Challenge Mamaia si Holten Triathlon, fapt ce plaseaza tara noastra in topul tarilor cu un potential enorm de crestere din punct de vedere sportiv si competitional. Triathlon Challenge Mamaia este cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani si este etapa finala (a sasea) din Romanian Triathlon Series.

De la Cupa Europeana la Cupa Mondiala

In 4-6 septembrie, la editia a VII-a a concursului Triathlon Challenge Mamaia, participanti din peste 20 de tari se vor lupta pentru un fond de premii dublu fata de anul trecut, adica 25.000 de euro! De asemenea, punctajele in clasamentul ETU sunt semnificative: acestea cresc de la 250 de puncte pentru cupa normala la 400 pentru cupa premium. Avem astfel garantia ca la Mamaia se vor intrece unii dintre cei mai buni triatlonisti din lume. In lista punctelor ITU, cupa europeana si cupa premium au acelasi numar de puncte pentru castigator, adica 200 de puncte.

Cupa Premium este pasul final dinaintea Cupei Mondiale. Triathlon Challenge a aratat ca poate face fata provocarilor logistice si de organizare si va demonstra anul acesta ca este o competitie demna de triatlonistii cei mai buni din lume.

Inscrierile sunt in toi pe site-ul european oficial si lista celor inscrisi poate fi consultata acolo in orice moment. Pana la momentul redactarii, erau inscrisi peste 70 de b?ieti si 15 fete. Romania va fi reprezentata de doi sportivi de top, Alexandru Diaconu si Antoanela Manac.

Alexandru Diaconu (28 de ani) a participat la primul triatlon in 2004, la Timisoara. Competitiile lui preferate sunt IronMan, deoarece il forteaza sa-si depaseasca limitele. Diaconu este mandru de rezultatele obtinute la doua competitii: cursa de Ironman din 2009 (locul 19) si Campionatul Mondial de HalfIronman din LasVegas 2011 (locul 13 la categoria de varsta).

Antoanela Manac (20 de ani) este legitimata la CS Atena Constanta si este campioana nationala si balcanica la duatlon, vicecampioana nationala la triatlon si a obtinut locul 11 la Cupa Europeana de la Alanya. In 2014, a obtinut locul 1 la Triathlon Challenge Mamaia, proba sprint.

Probele individuale si de echipa

La Triathlon Challenge Mamaia, va puteti inscrie la proba care vi se potriveste cel mai bine.

Probe individuale

Proba supersprint: 400 m inot + 10 km ciclism + 2,5 km alergare
Proba sprint: 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Proba olimpica: 1.500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare
Probe de echipa

Stafeta sprint – 750 m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
Stafeta olimpic? – 1.500 m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare
Probele de alergare si ciclism se desfasoara pe sosea, in conditii de siguranta, pe o suprafata plata 100%. Inotul se face in Lacul Siutghiol, cu start si finish la ponton. Chiar daca la Mamaia participa de obicei multi sportivi profesionisti, evenimentul de pe Litoral este ideal pentru cei care doresc sa participe la primul lor triatlon. Argumentele pentru acest pas sunt multiple: distanta este scurta si accesibila, traseul este prietenos, infrastructura este aceeasi ca si cea a Cupei Europene, kit-ul de concurs este identic cu cel oferit profesionistilor, premierea va fi separata, deci incepatorii vor fi tratati ca adevarati sportivi.

Mai multe informatii despre Cupa Europeana Premium, dar si competitia de amatori gasiti pe site-ul evenimentului http://www.trichallenge.ro/.

Sustinatori si parteneri

Editia a VII-a a competitiei Triathlon Challenge Mamaia este sustinuta de Primaria Municipiului Constanta si Orange Romania, cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon. Partenerul tehnologic este HTC. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic. Partenerii evenimentului sunt: Skoda, Castrol, Intersport, Bellotto, Vega Hotel, Ciuc, Generali, Felt, PowerBar, TYR, S-Karp, Regina Maria.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Gelu Tofan, PNL Argeş: „Bulibăşeală marca PSD! Agenţii economici mijlocii nu ştiu cine le va administra obligaţiile fiscale!”  C.P.

Publicat

in

De

Prin adoptarea legii nr. 30/2018 pentru completarea Codului de Procedură Fiscală, Parlamentul a stabilit ca administrarea obligaţiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii să fie executată de către organul fiscal judeţean.
Măsura era una necesară şi dorită de către agenţii economici şi ar fi trebuit să fie aplicată de la 1 aprilie 2018. Însă lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, pentru că Guvernul a prorogat acest termen de două ori, iar acum nu se ştie când şi dacă va fi adoptată această măsură.

Preşedintele Comisiei Economice a PNL Argeş, Gelu Tofan a declarat:
„Dezamăgire mare în rândul agenţilor economici mijlocii, pentru că Guvernul a prorogat acest termen deja de două ori! Iar consecinţa este aceea că agenţii economici trebuie să meargă sute de km până la sediile regionale ale organelor fiscale, în situaţia în care ar fi trebuit, de jumătate de an încoace, să-şi administraze la nivel judeţean obligaţiile fiscale datorate statului!”

În plus, deputatul PNL Dan Bica a formulat o întrebare pe această temă Ministrului Finanţelor Publice, dl. Orlando Teodorovici.

Iată ce spune Dan Bica:

„Dat fiind că administratorii agenţilor economici care se încadrează în această categorie sunt puşi în situaţia inadmisibilă de a nu afla, până la sfârşitul anului, cărui organ fiscal competent se vor adresa în viitor, vă soliticit să răspundeţi la următoarele întrebări: 1. Care sunt motivele pentru care ANAF nu s-a putut organiza pentru imlementarea Legii 30/2018? şi 2. Ce măsuri a întreprins Ministerul pe care-l conduceţi, de la data promulgării legii respective până în prezent, pentru ca aplicarea dispoziţiilor acesteia să nu se lovească de piedici administrative, cum ar fi deficitul de personal, lipsa echipamentelor informatice sau a spaţiilor necesare pentru organele fiscale judeţene?”

Sigur că Ministrul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici nu a răspuns acestor întrebări.
Până când se vor lămuri lucrurile, agenţii economici vor trebui să meargă la sediile regionale ale organelor fiscale, iar ANAF este pus în situaţia de a nu şti cum trebuie să se organizeze. Pe scurt, o bulibăşeală marca PSD!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

C.P. Pensiile speciale sunt furt! PMP solicită eliminarea acestora

Publicat

in

De

Pensiile speciale sunt FURT din banii publici. PMP a votat împotriva pensiilor speciale pentru politicieni și a depus un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, cu excepția celor pentru veteranii de război și pentru deținuții politici.

PMP solicită eliminarea pensiilor speciale

De ce?

Pensiile speciale reprezintă o nedreptate pentru câteva milioane de români, care au muncit cinstit o viață întreagă, dar care trăiesc la bătrânețe la limita decenței. Toți cetățenii României, fără nicio excepție, trebuie să primească pensii în funcție de contribuția adusă în societate și economie.

PMP vrea să elimine toate pensiile speciale pe care politicienii le-au prevăzut în interes propriu! Militarii care au luptat în teatrele de operațiuni, veteranii de război și deținuții politici sunt singurii îndreptățiți să beneficieze de pensii speciale. NU dorim ca parlamentarii sau primarii să obțină pensii speciale!

PMP a acționat! Am contestat la Curtea Constituțională legea care oferă pensii speciale aleșilor din administrația locală și care instituie limba maghiară drept o limbă oficială a statului român.

Toți cetățenii trebuie să fie egali în fața legii, inclusiv atunci când vine vorba de pensii de stat.

Departament Comunicare PMP Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend