Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Trăiasca NAŞU ! Liceul Industrial a fost rebotezat şi se numeşte de azi „Regele Mihai I”

Publicat

in

– Una din marile „sugative” ale bugetului oraşului a fost rebotezat în speranţa unor rezultate şi mai bune

– Unii dintre participanţi la eveniment habar n-au cine a fost regele Mihai I

Mare problema a Curtii de Argeş, prioritatea numarul unu a aurbei,  a fost rezolvată astăzi: Liceul Tehnologic Forestier a fost botezat cu numele fostului rege al Romaniei, Mihai I. Unul dintre liceele sugativa a bugetului local care produce de cativa ani inacoace mai multi absolventi fara diploma decat cu diploma sau  meseriasi in statul pe la terasele din Anglia, va purta de astazi numele Mihai I, asta spre marea bucurie a aplaudacilor prezenţi la poze. Carcotasii spun ca odata bagata la gunoi industria prelucratare a lemnului din Curtea de Arges, de ce să nu năşim liceul cu nume de rege, poate, poate astfel, va scoate de la anul numai absolventi cu sange albastru. Dincolo de glumele pe această temă, să spunem ca printre aplaudacii prezenţi la evenimentul de astăzi s-au numărat fosti contestatari vehementi ai monarhiei dar si habarnisti care nu cunosteau macar cati ani a domnit regele in Romania, daramite alte detalii regale. Si pe facebok a aparut un curent care contesta botezarea liceului reprezentativ pentru o industrie cu tradiţie in Curtea de Argeş.

De precizat ca, raportat la numarul de locuitori, Curtea de Arges este campion national absolut la numarul de licee, asta insemnand ca mare parte din bugetul local se duce pentru a tine in viata aceste licee pe care, cu exceptia catorva care sunt performante, in loc fie transformate in atat de necesarele scoli de meserii, mai bine le rebotezăm. Ca asa dă bine la poze şi… cam atat ! Deja sunt elevi care , fiindu+le greu cu istoria regelui, spun ca sunt elevi la „Mihai Tîmplarul”…

 

Va recmandam sa cititi ce e la Curtea de Arges in materie de licee si bani cheltuiri pe acestea aici

CURTEA DE ARGEŞ-MIOVENI. 46 de kilometri despart hăul crizei de bunăstare

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Război total! Revoluționarul Marian Ceaușescu o cheamă în instanță pe Olguța Vasilescu

Publicat

in

De

După ce Lia Olguța Vasilescu l-a numit retardat, protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, anunță că o cheamă în instanță.

„Doamna Lia Olguța care este, totuși, parlamentar în acest Parlament al României m-a jignit, m-a făcut retardat. În schimb, am să-i aduc în vedere că eu am s-o chem în instanță”, a declarat Ceaușescu, într-un interviu acordat site-ulu Podul.ro.

Anterior, pe aeroportul din Bruxelles, Marian Ceaușescu i-a cerut demisia lui Raed Arafat, din cauza intervenției de la Colectiv.

Ulterior, Olguța Vasilescu a acuzat că PNL trimite „retarzii” să-i rezolve treaba murdară, referindu-se la Moroșanu.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PSD atacă Guvernul Orban: Joacă alba-neagra cu accizele la carburanți

Publicat

in

De

PSD a transmis miercuri că guvernarea liberală a eliminat supra-acciza la carburant și acum parlamentarilor li se cere să mărească înapoi accizele.

„Guvernarea PNL joacă alba-neagra cu accizele la carburanți. După ce Parlamentul a eliminat supra-acciza, în urma tam-tam-ului făcut de PNL că ar fi o taxă care afectează economia, acum Ministerul Finanțelor cere parlamentarilor să mărească înapoi accizele, pe motiv că „se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană”. Culmea e că unul dintre semnatarii proiectului de lege pentru eliminarea supra-accizei e chiar ministrul Finanțelor, care acum cere creșterea înapoi a accizelor! Amatorism? Populism? Aiureală? Nepricepere? Alegeți voi caracterizarea! Între timp, Guvernul pierde 3 miliarde, iar prețul la pompă nu scade!”, a transmis PSD pe Facebook.

Parlamentul a votat săptămâna trecută eliminarea supraaccizei la carburant de la 1 ianuarie 2020 și revenirea la nivelul anterior majorării operate în a doua parte a anului 2017.

Premierul Ludovic Orban a declarat ulterior adoptării proiectului de lege că este convins că eliminarea supraaccizei pe carburanți va genera o creștere în consumul din economia națională iar astfel bugetul statului va beneficia de măsura respectivă.

Însă Ministerul Finanțelor Publice a informat Parlamentul că nivelul accizei la carburanți stabilit după eliminarea supra-accizei prin proiect de lege se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană.

Vezi și:

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend