spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Traian Băsescu vorbește despre Laura Codruța Kovesi și viitorul ei: ‘Eu am o SPAIMĂ’

Facebook Twitter Google+
Traian Băsescu vorbește despre Laura Codruța Kovesi și viitorul ei: ‘Eu am o SPAIMĂ’

Traian Basescu a declarat că, cel mai probabil, Laura Codruta Kovesi va rămâne la conducerea DNA până la finalul mandatului. Însă, fostul președinte spune că e mai speriat de ce va urma după Kovesi la șefia DNA.

Întrebat dacă aceasta își va da demisia, Băsescu a răspuns: ”Eu am o spaimă, ce vine după ea. Eu cred că asta e perspectiva, să rămână până își încheie mandatul. (…) Are mai multe variante: ori Bruxelles, ori consilier prezidențial, ori se întoarce înapoi la DIICOT, de acolo de unde am luat-o acum 12 ani sau, dacă vor mai fi câteva informații ce se pot preda ca ale doamnei Moraru, s-ar putea să aibă probleme penale. Nu exclud nicio variantă, cum nu e exclusă o astfel de variantă nici pentru președinți, nici pentru șefi de parchete. Un om în funcțiile astea și cu atâta contestație, poate fi în orice situație după ce își termină mandatul. Cum am fost și eu, am avut 8 dosare după ce mi-am terminat mandatul”.

Băsescu consideră că decizia lui Kovesi de a apela la presa străină pentru a se plânge de ceea ce e în România nu e cea bună.

”Nu îmi place și nu e corect că a doua zi s-a repezit la Financial Times, un ziar de prestigiu. Afirmații de genul «există o campanie de calomniere a DNA. (…) eforturile de revizuire a legislației anticorupție și a sistemului judiciar ar putea însemna că nu vor mai putea ancheta pe nimeni». Cum faci astfel de afirmații în presa internațională, când, în momentul de față, avem legile justiției care nu au nimic în comun cu desfășurarea anchetei”, a mai spus Băsescu!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....