spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Traian Băsescu, ironic la adresa lui Dragnea și Tăriceanu:’Visul ăsta îl are’

Facebook Twitter Google+
Traian Băsescu, ironic la adresa lui Dragnea și Tăriceanu:’Visul ăsta îl are’

 Traian Băsescu, fostul președinte al României a declarat vineri seara că singurul politician cu şanse de câștig la alegerile prezidenţiale este șeful statului, Klaus Iohannis. De asemenea, Traian Băsescu  l-a ironizat pe Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că, dacă va candida, va câştiga aceste alegeri.

”Experienţă. Nu câştigă, nu are ce-i trebuie ca să câştige o astfel de competiţie”, a spus la Digi 24 Traian Băsescu, în momentul în care realizatorul TV cita din Călin Popescu Tăriceanu, care a spus joi că va câştiga alegerile prezidenţiale dacă va candida. Fostul preşedinte a mai spus că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, în momentul de faţă nu are adversari cu şanse de câştig.

”De fapt, nici nu s-au anunţat. Singurul politician care a spus că va candida este preşedintele. Ceilalţi nu au spus. (Pe Dacian Cioloş – n.r.) intrând în competiţie îl văd, că uneori îţi iau Dumnezeu minţile la tinereţe, dar nu-l văd câştigând. (Liviu Dragnea – n.r.) visul ăsta îl are. Depinde cum vor evolua lucrurile, dar el nu are nicio şansă”, a adăugat Băsescu. Chestionat joi cu privire la scor cu care crede că PSD-ALDE îl va obţine la alegerile prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns că „voi câştiga dacă voi candida”, precizând că decizia în coaliţie va fi luată după europarlamentare şi că e pregătit pentru o candidatură.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....