spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Traian Băsescu a EXPLODAT, după acuzația că ar fi primit bani de la Securitate: JALNICIi propagandișit servesc patria!

Facebook Twitter Google+

Fostul președinte Traian Băsescu reacționează virulent la documentul publicat de Radu Cristescu, trecut de la PMP la PSD, document prin care se arăta că a primit bani pentru serviciile aduse Securității. Traian Băsescu susține că nu avea pentru ce să primească acești bani, iar întreg scandalul este menit să pună presiune asupra judecătorilor care vor da verdictul în acest dosar.

Citește și: Document EXPLOZIV – Câți bani primea Traian Băsescu ca să fie turnător la Securitate sub numele Petrov

”Jalnicii propagandişti Servesc Patria ! Da, dar nu pe a noastră, a românilor, ci pe a lor.
O luptă disperată de compromitere a Preşedintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS.
Actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt :
CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte ;
Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu – publică documente false pe facebook ;
Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu.
Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu . 
Sau, conform proaspătului răsplătit Radu Cristescu, vreţi să convingeţi pe cineva că fiint reprezentant al companiei la Anvers strângeam docherii belgieni pe cheuri şi le vorbeam despre binefacerile comunismului, drept pentru care Securitatea, însuşi Iulian Vlad, au hotărât să mă răsplătească dându-mi o primă de 1400 USD ?
Sau încercaţi să faceţi presiuni pe judecătorii care vor pronunţa sentinţa în procesul CNSAS vs. Băsescu ?
Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici !”, scrie Traian Băsescu.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments