Conecteaza-te cu noi

Pitesti

TRAGIC ! El este argeșeanul mort in accidentul din Germania – Andrei abia împlinise 25 ani

Publicat

in

Asa cum relatam azi dimineață un argeşean, şofer de TIR de doar 25 de ani, a murit strivit în cabină, în Germania, într-un accident groaznic, cu 4 camioane. Alţi trei oameni au fost răniţi în impactul de pe autostradă.

Potrivit informatiilor din aceasta seara venite din Germania, tânărul mort în tragicul accident este Andrei Blejdea din Pitesti. El își serbase ziua de naștere în urmă cu două săptămâni în Pitești, alături de prietenii sai.

Accidentul a avut loc luni seara, pe A3, în direcţia Linz, la graniţa cu Austria. Un şofer de camion de 57 de ani a frânat brusc în spatele unei coloane şi a fost lovit de un alt TIR, care a venit cu viteză. Apoi al treilea camion a intrat şi el în spatele celor două.

Piteșteanul Andrei Blejdea de 25 de ani care transporta carcase de porc a venit ultimul şi cabina în care se afla s-a zdrobit pur si simplu la impactul cu semiremorca din faţă.

Andrei era în cabină alături de tătăl lui, 55 de ani, şi el şofer de camion.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! Accident groaznic în Argeș – 2 mașini implicate, 3 victime

Publicat

in

De

Un grav accident rutier s-a produs între 2 autoturisme, in urma cu putin timp , în Căteasca.
La fata locului intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și 2 echipaje SMURD(B2 și TIM).

Potrivit primelor informatii, in urma impactului au rezultat 3 victime, o femeie de 45 de ani ce a suferit un atac de panică, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă tăiată și un alt bărbat a fost preluat de echipajul SAJ.
Doar bărbatul de 25 de ani este transportat de către echipajul SMURD la spital, celelalte 2 victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Polițiștii argeșeni, controale în Piața Ceair din Pitești – Au confiscat produse agroalimentare

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Pitești, în Piața Ceair, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de natură economică. Astfel, au fost efectuate 27 de controale inopinate societăți comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea produselor agroalimentare. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale (3 sancțiuni conform OUG 28/1999 și 4 sancțiuni conform Legii 12/1990), în valoare totală de 16.500 lei. Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma totală de 1605 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend