spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

TRAGEDIE URIAȘĂ pentru o CELEBRĂ ARGEŞEANCĂ: Soţul A MURIT a murit chiar de ziua ei – MARELE ARTIST AVEA STRANSE LEGATURI CU ARGESUL

Facebook Twitter Google+

Celebra argeşeanca Ileana Șipoteanu, nascută si crescută in Muscel,  care chiar azi împlinește 50 de ani, a anunțat că soțul său, compozitorul de muzică uşoară Dumitru Lupu a murit! Muzica românească este iar în doliu, după ce unul dintre cei mai mari artiști a încetat din viață, în urmă cu puțin timp!

Ileana Şipoteanu a scris pe pagina sa Facebook: ”Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!”. Printre şlagărele compuse de Dumitru Lupu se numără: ”Hai vino iar în gara noastră mică” (text: Florin Pretorian, interpret: Gabriel Dorobanţu); ”Ce mult te-am iubit (text: Mala Bărbulescu, interpretă: Ileana Şipoteanu); ”Mă-ntorc la tine mare albastră” (text: Viorela Filip, interpret: Daniel Iordăchioaie).

Dumitru Lupu, care anul acesta pe 25 mai a împlinit 65 de ani, era profesor la Universitatea Ovidius din Constanţa din anul 2014 şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi al Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România. El a fost dirijor la Teatrul Fantasio din Constanţa şi la Teatrul ”Al. Davila” din Piteşti, dar şi iniţiatorul Festivalului „Mamaia copiilor”, fiind absolvent al Conservatorului ”Ciprian Porumbescu” din Bucureşti.  El era căsătorit cu Ileana Şipoteanu, cu care avea o fată, absolventă a UNATC în 2017.

Dumnezeu să-l odihneasca !

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....