Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

TRAGEDIE pe calea ferată: O mamă și cei 3 copii ai săi ucisi de tren – A fost lasat un bilet de ADIO

Facebook Twitter Google+
TRAGEDIE pe calea ferată: O mamă și cei 3 copii ai săi ucisi de tren – A fost lasat un bilet de ADIO

– UPDATE Detalii șocante ies la iveală după accidentul feroviar în urma căruia o mamă și 3 copii au murit- Femeia a lasat un bilet de adio

Patru oameni au fost găsiți morți pe calea ferată, in urma cu putin timp, în drumul spre Constanța! Conform primelor informații, o mamă și cei 3 copii au fost loviți mortal de tren. Tragedia a avut loc în localitatea Brănești, din județul Ilfov. Anumite surse vorbesc despre o posibilă sinucidere, dar și despre faptul că femeia și cei 3 copii ai săi ar fi fost surprinși de tren în timp ce ar fi vrut să traverseze calea ferată. Circulația feroviară e blocată în zonă. Accidentul s-a produs în urmă cu două ore.Accidentul a avut loc la ora 9:30, de un tren de persoane, care circula cu 160 de km/h.

Este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, iar copiii au vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

”Controlorii au spus că au fost loviți niște copii. Ușile sunt închise, nu avem voie să coborâm. E multă poliție. La 9 am plecat din București, după 10-15 minute s-a oprit trenul. Ni s-a spus că o să mai dureze, că o să vină cei de la Criminalistică să facă poze, dar nu se știe cât timp.”, a spus o pasageră.

Detalii socante, femeia a lasat un bilet de adio

Detalii șocante ies la iveală după accidentul feroviar în urma căruia o mamă și 3 copii au murit. Conform anchetatorilor, o fetiță a fost găsită la o distanță de 600 de metri de frații și mama sa. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost găsit și un bilet de adio. Se pare că ar fi fost o răzbunare din dragoste, iar poliția va audia persoana căreia îi era destinat mesajul.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....