Conecteaza-te cu noi

Pitesti

TRAGEDIE LA MARE. Un argeşean de 31 de ani s-a inecat salvand de la moarte o mamă și pe fetița ei!

Publicat

in

Update, 9 Aug, ora 7,45:

Trupul argeseanului care, ieri dimineață, a intrat în mare pentru a salva o femeie și copilul său si a disparut in apa, a fost adus de valuri pe țărm, in aceasta dimineata. In jurul orei 7,45, dupa sosirea rapida a echipajelor de interventie, medicii nu au putut decât să declare decesul prin înec.

 

– Dupa 10 ore de cautari, scafandrii au oprit actiunea de recuperare a argeseanului. Maine dimineata scafandrii vor relua actiunea de recuperare a trupului argeseanului inecat.

O faptă eroică l-a costat viaţa pe un tânăr din judetul Arges, la Mangalia. Adrian Ciureanu din Stroesti Arges (foto) a încercat să salveze de la înec o femeie care intrase în mare alături de fetiţa sa. Nu le cunoştea, dar nu a putut să stea deoparte când a văzut cum le înghit valurile. Din păcate, curenţii puternici l-au tras în larg, iar în ciuda intervenţiei salvamarilor, marea l-a înghiţit. Mama şi fiica au fost însă salvate şi aduse la mal. S-a ajuns la o nouă tragedie, deoarece turiştii continuă să ignore steagul roşu arborat.

Tânărul de 31 de ani, din județul Argeș, aflat pe plaja din Mangalia, a auzit când femeia striga după ajutor. Atât el cât și soțul acesteia au sărit în valuri pentru a o salva pe aceasta și pe fetița pe care din inconștiență a luat-o cu ea în apă, în ciuda faptului să scăldatul era interzis.

Când au văzut că tânărul de 31 de ani nu mai iese la mal, câțiva oameni au cerut ajutor la 112. O echipă a scafandrilor din Mangalia a ajuns în scurt timp pe plajă. Scufundătorii au cerut la rândul lor, ajutorul colegilor de la Constanța, pentru că valurile și curenții le creau mari probleme. Căutările au durat mai bine de 10 ore, trupul fara viata al argeseanului neffiind gasit in marea extrem de agitata. La ora 21,00, marti seara, echipele de salvare au incetat cautarile, urmand ca maine dimineata sa fie reluate la prima ora.

Între timp, salvamarii spun că aceste tragedii se întâmplă pentru că nu există o legislație clară care să-i ajute să ia măsuri împotriva celor care încalcă interdicția impusă de arborarea steagului roșu. Practic, la Mangalia, a pierit în valuri un tânăr care a vrut să facă o faptă bună, în timp ce femeia care a riscat viața propriului copil a plecat la scurt timp de pe plajă, fără a fi trasă în vreun fel la răspundere că a intrat în mare când nu avea voie.

 

ACTUAL

ACUM ! Incendiu violent la o casă în Argeș – Persoană surprinsă de flăcări

Publicat

in

De

În urma cu putin timp, un incendiu violent a izbucnit la o casă în localitatea Drăganu. La fata locului au intervenit, initial, 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La scurt timp, spre locul evenimentului se deplasează în sprijin o autoscară și încă o autospecială de stingere. În interior este posibil să fie surprinsă o persoană.

UPDATE 1, ora 17:45 : Potrivit ISU Argeș, Incendiul se manifestă la acoperișul unei case bătrânești pe aproximativ 200 mp. Din informațiile colegilor de la fața locului nu ar fi vorba de cineva surprins în interior.

UPDATE 1, ora 17:55 : Incendiul este localizat, iar proprietarul declară că nu sunt persoane în interior

Citeste mai mult

ACTUAL

Vremea în Argeș, în următoarele două săptămâni CÂND VINE ÎNGHEȚUL

Publicat

in

De

Potrivit satelor furnizate de satelitul EUMETSAT, in judetul Argeș vremea se menține mai caldă față de normalul acestei perioade, până în 22 noiembrie. După 22 noiembrie, temperaturile vor mai scădea, dar vor fi, pa parcursul zilei, tot peste cele normale acestei luni. Din 22 noiembrie temperaturile vor scadea spre pragul inghetului abia dupa 22 noiembrie. Tot dupa aceasta data in zona montana a judetului vor aparea si precipitatiile sub forma de ninsoare. Probabilitatea pentru ploi pentru restul judetului va fi mai ridicată în jurul datei de 13 noiembrie și din nou după 19 noiembrie.
Prognoza pentru perioada 12-25 noiembrie, conform datelor furnizate de satelitul EUMETSAT.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend