Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TRAGEDIE ÎN ARGEŞ ! Mama şi-a găsit fiul spânzurat

Publicat

in

Descoperire macabră, în aceasta dimineață, localitatea Negrași din Argeş: o femeie și-a găsit fiul în ștreang, in grădina din spatele casei. Bulversata de ceea ce îi văd ochii,  femeia a strigat cu disperare după ajutor si a apelat la 112. La fața locului au ajuns rapid atât polițiștii cât și un echipaj medical. Din păcate, pentru fiul femeii nu s-a mai putut face nimic. Potrivit primelor informaţii, bărbatul era necăsătorit şi locuia împreună cu mama sa. Şocaţi de veste, nimeni dintre vecini sau rude apropiate nu își explică de ce a recurs la gestul necugetat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sorina Matei reacționează după ce DNA a confirmat flagrantul din biroul Sorinei Pintea: N-a pus mâna pe ”șpagă”

Publicat

in

De

Jurnalista Sorina Matei iese la atac după ce DNA a confirmat flagrantul din biroul Sorinei Pintea.

„Mic ghid util de prindere a ”dudelor DNA”. Exemplul Pintea: Când auziți de flagrant, din start, să vi se aprindă beculețele: ăla se face cel mai greu. Când auziți de sume mari, date în cash, în mână, gândiți-vă cum încap banii ăia într-un mic pliculeț. Când auziți că flagrantul e făcut de Sectia a II a, să știți că flagrant face doar Secția I.

Când auziți că se schimbă orele de flagrant, sumele, monedele, spețele, contractele, toate ca ciorăpeii, cu viteză nebună, să știți că-s problemuțe. Flagrantul, șpăgile, sunt pe cifre fixe, clare. Când auziți că de flagrant e lipit și coronavirusul, sunt problemuțe mai mari. Când auziți că a vorbit după 2 ore o fețiță cu ”șpăgăreasa” ”reținută din flagrant” la telefon și aia nu știa nimic, atunci începe noaptea minții.

Când auziți după ”flagrant”, în 1 oră sau 2 hai 3, nu se întâmplă nimic, decât percheziții, atunci se desfășoară showul. Îți aprinzi o țigară și aștepți circoteca. Când auziți că după alte 3 ore, iese și șeful instituției, public, în mod ilegal, să anunțe disperat flagrantul și mita, atunci înseamnă că Săpoca e acolo. E deja clar. Bei un suc în cinstea lor.

Când auziți că după alte 6-10 ore, după ”flagrant”, percheziții, ”reținere”, fără suspect, inculpat, fără audiere, e adus cel umflat la central și nu la ST local, care ar fi putut lejer face totul, atunci e cam altceva. Aștepți haosul.

Când auziți că ”șpăgăreasa” n-a pus mâna pe ”șpagă”, să știți că nu e flagrant. Și, cine știe, poate nici șpagă. Râzi în hohote de ei, ce să faci?”, scrie Sorina Matei pe Facebook.

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primele fotografii cu autobuzele hybrid din Capitală- Cu ce se laudă Gabriela Firea

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat, pe Facebook, primele imagini cu autobuzele nepoluante care vor circula prin București începând din luna aprilie.

,,#PremieraNationala #AutobuzeNepoluante #Hybrid #OxigenPentruBucuresti
#LuptaCuPoluareaContinua
Primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula prin Bucuresti incepand din aprilie, in total in numar de 130. Este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban.
Mercedes-Benz Citaro Hybrid este votat autobuzul anului 2019.

Practic, Bucurestiul va avea pt prima data in istorie in componenta flotei STB autobuze Hybrid.

Prototipul a sosit la Bucuresti ieri, pentru instruirea personalului si pentru probele aferente rodajului.

Valoarea totala a contactului este de aproximativ 50 demilioane de Euro cu tva.

Garantia de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de 8 ani şi 480.000km, garanție de tip Full Warranty.

Domnul Bogdan Aldea, Director de vanzari la Mercedes Benz, a explicat cateva date tehnice :

Tehnologia hibridă ce echipează aceste autobuze face ca motorul electric, dispus între motorul termic și transmisia automată, să funcționeze atât ca agregat de antrenare a roților cât și ca generator de energie atunci când autobuzul frânează, energie care este la rândul ei este stocată spre a fi folosită la punerea în mișcare a autovehiculului.

Astfel, energia generată din frânare, pierdută în cazul autobuzelor convenționale, este folosită acolo unde este nevoie de ea mai mult – la pornirile de pe loc constante, generate atât de plecările din stațiile S.T.B. cât și de traficul urban aglomerat.

Această calitate duce la o reducere semnificativă a noxelor emise cât și a consumului de carburant.

Interiorul autobuzelor este modern, practic, dotat cu scaune tapițate și climatizare automată, cu o capacitate mare de transport călători (27 scaune si 80 locuri in picioare), cu funcții speciale destinate persoanelor cu dizabilități. Este dotat cu prize USB pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, cu sistem informatic performant care permite atât furnizarea informațiilor în timp real despre călătorie pasagerilor, precum și furnizarea unor date importante despre starea de funcționare a autobuzului către Societatea de Transport București.

O atenție specială a fost acordată și postului de conducere al șoferului, acesta beneficiind de dotări de ultimă generație care îi cresc siguranța și confortul, respectiv îi reduc sursele de stres sau oboseală”, a postat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook

#PremieraNationala #AutobuzeNepoluante #Hybrid #OxigenPentruBucuresti#LuptaCuPoluareaContinuaPrimele fotografii cu…

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 28 februarie 2020

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend