spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

TRAGEDIE ÎN ARGEŞ – A murit la 18 ani, după afişarea rezultatelor la BAC

Facebook Twitter Google+
TRAGEDIE ÎN ARGEŞ – A murit la 18 ani, după afişarea rezultatelor la BAC

Tragedie in comuna Călineşti din judeţul Argeş. Un tânăr de doar 18 ani a fost găsit mort in propria locuinta. Macabra desoperire a fost facuta chiar de tatal sau care a si sunat imediat la 112.  Decesul a survenit în condiţii neelucidate. Oamenii legii au demarat cercetări şi iau în calcul mai multe ipoteze.

„Poliţiştii argeşeni au fost solicitaţi să intervină la o locuinţă din comuna Călineşti unde a fost descoperit un tânăr de 18 ani, decedat. Cauzele morţii urmează a fi stabilite după efectuarea necropsiei, iar toate împrejurările decesului urmează a fi cercetate de poliţişti”, a precizat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Tânărul tocmai picase BAC-ul, fiind fost elev la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni, la profilul Matematică-Informatică. Nu a obţinut note de trecerea la două materii: Matematică, unde a luat nota 3,2 şi Anatomie unde a picat cu 3,5. La limba română a obţinut nota 6,5.

Băiatul locuia cu tatăl, mama fiind plecată la muncă, în străinătate. Vecinii în ştiau ca pe un copil foarte cuminte care nu a creat vreodată probleme părinţilor.

Tânărul făcea mult sport, mergând frecvent la sală. Este posibil să fi luat proteine pentru a-şi menţine musculatura iar una dintre cauzele decesului poate fi un infarct provocat de anabolizante. Aceasta este una dintre variantele luate în calcul de oamenii legii. O a doua ipoteză este aceea a sinuciderii cu medicamente, după ce a picat BAC-ul. Nu a fost găsit vreun bilet de adio, nici recipiente goale de medicamente. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....