spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Toți cei care utilizează Huawei sunt vizați! Google a luat o decizie radicală

Facebook Twitter Google+
Toți cei care utilizează Huawei sunt vizați! Google a luat o decizie radicală

Google, divizie a grupului Alphabet, a suspendat unele afaceri cu Huawei, care implicau transferul de produse hardware şi software, cu excepţia celor care beneficiază de licenţe open source, a declarat o persoană apropiată situaţiei, o lovitură pentru compania chineză care a fost inclusă pe o listă neagră de către guvernul Statelor Unite, transmite Reuters.

Huawei Technologies va pierde imediat accesul la update-urile sistemului de operare Android, iar viitoarea versiune a smartphone-urilor sale din afara Chinei vor pierde şi ele accesul la aplicaţii şi servicii populare, între care Google Play Store şi aplicaţia Gmail.

Detaliile referitoare la anumite servicii sunt încă discutate de Google la nivel intern, potrivit sursei.

Avocaţii Huawei au declarat la rândul lor că studiază impactul măsurilor Departamentului de Comerţ, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Huawei.

Reprezentanţii Huawei nu au putut fi contactaţi imediat pentru comentarii.

Oficialii Departamentului de Comerţ nu au comentat imediat informaţiile.

Huawei va avea în continuare acces la versiunea open source a sistemului de operare Android, care poate fi utilizată de oricine. Google nu va mai oferi însă Huawei suport tehnic şi colaborare pentru servicii Android şi Google, a explicat sursa.

Administraţia Trump a adăugat în mod oficial Huawei pe o listă neagră de companii, ceea ce implică restricţionarea imediată a afacerilor grupului chinez de tehnologie cu companii americane.

Vezi și:

Liviu Dragnea face o nouă promisiune! Mii de români vor primi mai mulți bani

Detalii noi! A apărut ultima noutate despre tichetele de masă

Vești pentru șoferi! Uniunea Europeană impune o serie de reguli noi

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments