spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Tort de paste cu branza

Facebook Twitter Google+
Tort de paste cu branza

Ingrediente

200 g paste tubulare drepte

200 g brânză telemea

200 g cremă de brânză (dulce sau sărată)

100 g smântână

100 g parmezan ras

100 g prosciuto

1 ou mare

frunze de salvie

pesmet

unt

sare

Mod de preparare

  1. Fierbe pastele la jumătatea timpului indicat de producător şi lasă-le la scurs într-o sită.
  2. Topeşte o lingură cu unt, adaugă brânza telemea şi crema de brânză, jumătate din smântână şi parmezan. Amestecă până se formează un sos.
  3. Pune pastele (în picioare) într-o formă de tort unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Toarnă deasupra sosul de brânză.
  4. Bate oul cu restul de brânză şi parmezan şi toarnă deasupra pastelor. Pune 2-3 frunze de salvie şi dă la cuptor până se formează deasupra o crustă aurie, crocantă şi apetisantă.
  5. Scoate din forma cu pereţi detaşabili, ornează cu feliile de prosciuto şi taie felii potrivit de groase. Să aveţi poftă!

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....