spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Toate utilajele au ieşit la deszăpezire – la Curtea de Argeş nu sunt probleme majore

Facebook Twitter Google+
Toate utilajele au ieşit la deszăpezire – la Curtea de Argeş nu sunt probleme majore

În timp ce meteorologii emit tot mai des coduri de vreme rea şi ninsori abundente, cei care se ocupă de deszăpeziri încearcă să ţină pasul cu zăpada care se aşterne astfel incat sa nu fie probleme.

La Curtea de Arges, cel putin deocamdata nu exista strazi blocate iar traficul se desfasoara normal in conditii de iarna, informează reprezentanţii autorităţilor locale.

„Acţionăm non stop, cu toate utilajele iar la această oră nu avem probleme sau străzi blocate. S-a intervenit din centrul municipiului spre străzile laterale iar multe dintre ele sunt deja la negru. Singura problemă pe care o avem este cu personalul, avem puţini oameni care nu pot lucra non stop.”, a declarat redactorilor PROFIT, Ioan Ghiţă, şeful Serviciului Public de Salubritate Urbană.

Astăzi, pe străzile din Curtea de Argeş se acţionează la deszăpezire cu toate utilajele din dotare, adică 3 pluguri, 2 autobasculante cu lamă, împrăştietoare de materiale antiderapant.

De asemenea angajaţii SPGC au deszăpezit cu prioritate străzile unde există persoane care au nevoie să ajungă la spital pentru dializă sau pentru alte tratamente de acest gen

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....