spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

TEROARE la Arefu ! Oamenii nu mai vor sa iasa din case

Facebook Twitter Google+
TEROARE la Arefu ! Oamenii nu mai vor sa iasa din case

Situatie exasperata in comuna Arefu din Arges unde oamenilor li s-a facut frica sa mai iasa seara din case sau sa mearga sa munceasca la camp din cauza ursilor care sunt tot mai amenintatori si care nu o data au atacat si omorat zeci de animale si au ranit oameni.

Aseara, o ursoaica cu doi pui a dat din nou tarcoale gospodariilor spun cetatenii de Arefu care fac un apel disperat la uatoritati sa ia masuri.

Iata cateva dintre comentariile celor care sunt de-a dreptul terorozati de animalele salbatice.

Adrian Visoiu  – Cati oameni trebuie sa fie raniti/ ucisi oare pana dl primar, dl prefect, dl ministru al mediului, dl prim ministru sa ia o masura?

Cristi Stancescu Domnul Primar are alte interese nu îl interesează de soarta cetățenilor altele sint prioritățile Dumnealui.

Nicolae Ivascu Veniti fratilor la primarie duminica viitoare câti mai multi sa vedem ce este de facut cu Ursii ! Âncepe scoala cât de curând si copiii or sa se ântâlneasca cu eii! Sa chemam toate autoritatile la primarie sa vedem ce este de facut !Ce trebuie sa moara cineva ca primaria sa u primaru sa faca ceva bun ! Nu vor face nimic fratilor ,ei âsi iau salarile bin3 mersi ! Daca nu ne unim sa luam noi masuri ,eventual mergem si protestam si la Pitesti sau Bucuresti ! Daca noi nu facem ceva nu ne va face nimeni nimic !Hai sa ne unim ,numai asa putem face treaba !

Dode Dobrin Si asta nu e tot sa vedeti cum seara de seara iesim afara caci da tircoale iar porumbul este compromis”autoritatile ce fac! Va spun eu recepti si protocoale in rest uita ca noi iam ales !!!

Aurelia Stefania Lazar Azi noapte am huiduit cativa vecini o ursoiaca cu 2 pui care a tot dat târcoale .Nu stiu cat vom mai face fata asa noaptea la noi e zi.

Fabiola Andreescu Incredibil și trist unde s a ajuns, când eram copii, hoinaream pe toate dealurile și munții cât era ziua de mare, ba și noaptea făceam focuri pe izlaz și stăteam fără nici o frică și stres. ..acum nu mai curaj nici în curtea ta să stai. .de unde aduc ursii ăstia fraților?

Aurelia Stefania Lazar Ti e frica sa mai iesi pe ulița după.ora 9 nu mai vorbim de iesitul la.camp.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....