Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TEROARE la Arefu ! Oamenii nu mai vor sa iasa din case

Publicat

in

Situatie exasperata in comuna Arefu din Arges unde oamenilor li s-a facut frica sa mai iasa seara din case sau sa mearga sa munceasca la camp din cauza ursilor care sunt tot mai amenintatori si care nu o data au atacat si omorat zeci de animale si au ranit oameni.

Aseara, o ursoaica cu doi pui a dat din nou tarcoale gospodariilor spun cetatenii de Arefu care fac un apel disperat la uatoritati sa ia masuri.

Iata cateva dintre comentariile celor care sunt de-a dreptul terorozati de animalele salbatice.

Adrian Visoiu  – Cati oameni trebuie sa fie raniti/ ucisi oare pana dl primar, dl prefect, dl ministru al mediului, dl prim ministru sa ia o masura?

Cristi Stancescu Domnul Primar are alte interese nu îl interesează de soarta cetățenilor altele sint prioritățile Dumnealui.

Nicolae Ivascu Veniti fratilor la primarie duminica viitoare câti mai multi sa vedem ce este de facut cu Ursii ! Âncepe scoala cât de curând si copiii or sa se ântâlneasca cu eii! Sa chemam toate autoritatile la primarie sa vedem ce este de facut !Ce trebuie sa moara cineva ca primaria sa u primaru sa faca ceva bun ! Nu vor face nimic fratilor ,ei âsi iau salarile bin3 mersi ! Daca nu ne unim sa luam noi masuri ,eventual mergem si protestam si la Pitesti sau Bucuresti ! Daca noi nu facem ceva nu ne va face nimeni nimic !Hai sa ne unim ,numai asa putem face treaba !

Dode Dobrin Si asta nu e tot sa vedeti cum seara de seara iesim afara caci da tircoale iar porumbul este compromis”autoritatile ce fac! Va spun eu recepti si protocoale in rest uita ca noi iam ales !!!

Aurelia Stefania Lazar Azi noapte am huiduit cativa vecini o ursoiaca cu 2 pui care a tot dat târcoale .Nu stiu cat vom mai face fata asa noaptea la noi e zi.

Fabiola Andreescu Incredibil și trist unde s a ajuns, când eram copii, hoinaream pe toate dealurile și munții cât era ziua de mare, ba și noaptea făceam focuri pe izlaz și stăteam fără nici o frică și stres. ..acum nu mai curaj nici în curtea ta să stai. .de unde aduc ursii ăstia fraților?

Aurelia Stefania Lazar Ti e frica sa mai iesi pe ulița după.ora 9 nu mai vorbim de iesitul la.camp.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Primăria Capitalei a anunțat tăieri de milioane de lei: Catedrala Mântuirii Neamului vizată!

Publicat

in

De

Primăria Capitalei a luat în vizor mai multe lăcașe de cult din București în vederea tăierii fondurilor. 

Potrivit unui proiect care va fi dezbătut la Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMN) în şedinţa de miercuri, Primăria Capitalei vrea să taie aproape 50 de milioane de lei din bugetul alocat anul acesta lucrărilor de la mai multe lăcaşuri de cult din Bucureşti.

Banii sunt tăiaţi de la mai multe biserici din Capitală, care au fost alocaţi, iniţial, pentru diferite lucrări precum: refacere faţadă biserică şi turn clopotniţă (Mănăstirea Radu Vodă), consolidarea scărilor monumentale (Palatul Patriarhiei), remodelarea bucătăriei (Mănăstirea Plumbuita), reparaţii gard (Parohia Ceauş Radu) etc. Potrivit proiectului de rectificare bugetară, sunt tăiate 10 milioane de lei din banii alocaţi Patriarhiei Române pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, aceasta fiind cea mai mare sumă, a publicat mediafax.ro.

Vezi și:

:Proiectul a fost adoptat- Părinții pot cere bani statului

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu- întâlnire de proporții! Va avea loc sâmbătă

Publicat

in

De

Bogdan Aurescu va avea sâmbătă o întâlnire în care se va discuta despre copiile scrisorilor de acreditare, potrivit MAE.  

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, îl va primi sâmbătă pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a informat MAE.

Adrian Zuckerman a fost confirmat în funcţie de Senatul american pe 20 noiembrie.

De profesie avocat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent limba română.

El îl înlocuieşte la Bucureşti pe Hans Klemm care a fost ambasadorul SUA în România din data de 21 septembrie 2015.

Zilele trecute, preşedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Hans Klemm Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”, şeful statului subliniind în cadrul ceremoniei desfăşurate la Palatul Cotroceni că oficialul american este un „profesionist”, cu o contribuţie „extraordinară la dezvoltarea relaţiilor” bilaterale româno-americane.

„Domnule ambasador, la acest moment, în care misiunea dumneavoastră la Bucureşti se apropie de sfârşit, Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii este mai solid şi mai dinamic decât în orice moment din istoria sa. Marcarea, în 2020, a 140 de ani de relaţii diplomatice dintre ţările noastre are loc într-un context bilateral de care putem să fim mândri”, declara Iohannis.

Hans Klemm a arătat că pe parcursul celor patru ani de mandat printre priorităţile sale s-au numărat: promovarea securităţii naţionale a SUA în colaborare cu aliatul său, promovarea democraţiei şi consolidarea instituţiilor democratice, sprijinirea libertăţii de exprimare şi a cultelor religioase, susţinerea statului de drept şi lupta împotriva corupţiei, promovarea prosperităţii.

Vezi și:

EXCLUSIV Lupta pentru bani. Cum se deconspiră lucrătorii din Servicii! Mișcările făcute de angajații SRI și ‘Doi și-un sfert’

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend