Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Teodorovici prezintă VARIANTE pentru refuzul ministrului de Finanțe de a dezbate privitor la economia țării:’Îi e frică’

Publicat

in

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a prezentat mai multe variante pentru care actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, și Ludovic Orban, premierul României, nu au venit la dezbaterea despre economia țării noastre. O variantă expusă de Teodorovici vizează lispa curajului de a participa la o confruntare pe teme de interes major pentru România.

„Ora 12 a venit, Orban și Vasile Cîțu n-au sosit!

Așa cum am promis, astăzi la ora 12:00, am fost la ASE. I-am așteptat pe cei doi apostoli ai apocalipsei să discutăm clar și concret despre economie.

Citește și: Răspuns SURPRIZĂ: de ce REFUZĂ ministrul de Finanțe invitația lui Teodorovici la dezbatere

Multumesc reprezentantilor mass-media care au venit la ASE, demonstrând spirit civic și un interes real pentru finanțele țării. Ceea ce nu se poate spune și despre Orban sau Cîțu.

Nu au venit pentru că:

A) le este frică;

B)pentru că știu ca mint;

C) pentru că pregătesc austeritatea care va urma.

Voi ce credeți?”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anunțat că îl așteaptă la o dezbatere pe Florin Cîțu, vineri, la ora 12:00, la Academia de Studii Economice.

„Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanțelor Publice Florin Vasile Cîțu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie, la ora 12.00, îl așteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Dezbaterea va fi moderată de un profesor universitar”, potrivit unui anunț al Partidului Social Democrat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Mozilla a blocat aproape 200 de extensii pentru Firefox

Publicat

in

De

Producătorul browser-ului Firefox a făcut curăţenie în rândul extensiilor, eliminându-le pe acelea care folosesc practici dubioase pentru a colecta datele utilizatorilor, scrie news.ro.

197 de extensii pentru Firefox au fost blocate de Mozilla pentru diverse motive, printre care executarea unui cod care creează probleme sau furtul datelor personale.

129 dintre cele 197 de extensii eliminate aparţineau unui singur producător – 2Ring un furnizor de soluţii B2B. Extensiile acestuia executau cod de pe propriile servere, ceea ce punea utilizatorul în pericol.

Regulamentul impus de Mozilla pentru extensii prevede că acestea trebuie să conţină tot codul de care au nevoie pentru a funcţiona, nefiind permisă descărcare şi executarea codului din alte surse.

Altele, printre care instrumente pentru gestionarea PDF-urilor şi extensii ce afişau condiţiile meteo, au fost eliminate pur şi simplu pentru colectarea ilegală a datelor personale ale utilizatorilor care le instalau.

Au fost însă şi extensii de-a dreptul periculoase, care au fost eliminate deoarece conţineau malware. 30 de extensii din cele 197 au fost în această situaţie.

Toate extensiile în cauză au fost eliminate din magazinul oficial, dar au fost şi şterse din browser-ele utilizatorilor, pentru a elimina orice risc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Comandantul libian Khalifa Haftar a încercat duminică să deschidă un nou front, către oraşul Misrata

Publicat

in

De

Comandantul libian Khalifa Haftar, din estul ţării, a încercat duminică să deschidă un nou front, către oraşul Misrata, care este aliat cu guvernul recunoscut internaţional, au declarat oficiali şi locuitori ai oraşului, transmite Reuters, citat de news.ro.

Intensificarea luptelor erodează armistiţiul fragil şi survine la o zi după ce Naţiunile Unite au avertizat că puterile străine care susţin taberele rivale din Libia încalcă un embargou al armelor.

Emiratele Srabe Unite, Egipt, Rusia şi Turcia au convenit cu puternile occidentale, la un summit organizat în urmă cu o săptămână la Berlin, să susţină un armistiţiu durabil şi să menţină embargoul armelor.

Dar Armata Naţională Libiană (LNA) condusă de Haftar s-a mutat din oraşul Sirte, din centrul ţării, către Misrata.

Luptele dintre LNA şi forţele din Misrata s-au centrat în oraşul Abugrain, aflat la 120 de kilometri este de Misrata, au confirmat ambele părţi.

Doi luptători ai LNA au fost ucişi şi alţă opt răniţi, a spus o sursă din LNA, adăugând că forţele sale s-au retras ulterior, luând şi prizonieri.

În aprilie, Haftar a lansat o ofensivă la Tripoli şi a făcut uşoare progrese, cu ajutorul mercenarilor ruşi şi africani.

Preşedintele turc Tayyip Erdogan, care a trimis trupe pentru susţinerea guvernului de la Tripoli, a spus că nu se poate avea încredere în Haftar.

Generalul libian a abandonat discuţiile de la Moacova referitoare la un armistiţiu şi a blocat exploatările petroliere libiene în timpul summitului de la  Berlin.

LNA este susţinută de Emiratele Arabe Unite şi de Egipt, în timp ce Turcia sprijină guvernul premierului Fayez al-Serraj.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend