Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Taxele și impozitele locale nu se majorează la Pitești

Publicat

in

Vești bune pentru piteșteni! În contextul definitivării bugetului pentru 2015, viceprimarul Cornel Ionică a anunțat că taxele și impozitele locale nu vor fi majorate în anul următor. ”Nu vor creşte taxele şi impozitele! Nu doar că nu mărim taxe, dar am şi redus dintre tarife. De exemplu, la termoficare, unde a fost redus costul gigacaloriei cu 20%”, a spus viceprimarul Piteștiului, Cornel Ionică. Potrivit acestuia, în Pitești taxele şi impozitele locale, inclusiv cele pentru casă, mașină și teren, vor rămâne anul viitor la nivelul anului 2014. Conform Primăriei Pitești, taxele și impozitele pe care locuitorii municipiului vor trebui să le achite pentru locuințe, terenuri și autoturisme sunt:

– impozitul pe clădiri pentru locuinţa de domiciliu (pe an): apartament cu suprafaţa utilă de 50 mp în zona A – 129 de lei; apartament 50 mp în zona B – 123 de lei; apartament 50 mp în zona C – 118 de lei; apartament 50 mp în zona D – 112 de lei; apartament 65 mp în zona A – 168 de lei; apartament 65 mp în zona B – 160 de lei; apartament 65 mp în zona C – 153 de lei; apartament 65 mp în zona D – 146 de lei.

– impozitul pe terenuri situate în intravilan se va plăti astfel: pentru terenuri cu construcţii – 793 de lei pentru 1.000 mp în zona A, 553 de lei pentru zona B, 350 de lei pentru zona C şi 185 de lei pentru zona D (la 1.000 mp).

– impozitul pe mașini este de 59 de lei -1.398 cmc capacitate cilindrică ; 67 de lei -1.600 cmc; 189 de lei -1.900 cmc; 832 de lei – 2.200 cmc.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dana Budeanu l-a luat în vizor: El e independent, dar nu de bani!

Publicat

in

De

Dana Budeanu nu este surprinsă de ceea ce se întâmplă în politică, și spune că nu este de mirare că un candidat independent trădează și se alătură unui partid puternic pentru bani. „Omul şi-a văzut de caşcavalete şi de interese. El e independent, dar nu de bani”, spune Dana Budeanu.

Aceasta a vorbit despre desemnarea lui Nicuşor Dan drept candidat al PNL la Primăria Capitalei, care a supărat mare parte din tabăra „hashtag”, dar şi despre alte subiecte, cum ar fi reacţia lui Klaus Iohannis la decizia CCR de luni.

„Ieri nu s-a întâmplat nimic. Pur şi simplu Nicuşor Plicuşor a plecat din rândul vostru şi s-a dus şi a candidat. Păi ce voiaţi să facă, să stea şi să ce? Să-i cânte Moise la ureche? Omul şi-a văzut de caşcavalete şi de interese. El e independent, dar nu de bani”, afirmă Dana Budeanu.

„Hohanis, aka popou de vădană, a ieşit cu un mesaj extrem de periculos. Pur şi simplu Hoha şi aceşti pensaţi iritaţi de la epilat fac pipi pe Constituţie. Măi, nenorociţilor, nimeni, nici dansatoarele lui Hoha, Stanciu şi Tănăsescu, nu a votat împotrivă”, mai spune Dana Budeanu, despre reacţiile la decizia CCR.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lia Olguța Vasilescu l-a demarat: Este cel mai mare proiect de acest gen din Europa

Publicat

in

De

Fostul ministru PSD,Lia Olguța Vasilescu, anunță că un proiect demarat  în urma cu 6 ani, a fost aprobat pentru finanțare. Lia Olguța Vasilescu informează că Elisa Ferreira, comisar european, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, un proiect important pentru dezvoltarea a infractructurii.

Potrivit fostului ministru PSD, comisarul european pentru politica regionala si urbana, Elisa Ferreira, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, proiectul regional de dezvoltare a infractructurii de apa si apa uzata din Dolj.

„Comisarul european pentru politica regionala si urbana, Elisa Ferreira, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, proiectul regional de dezvoltare a infractructurii de apa si apa uzata din Dolj. Este vorba de aprobarea unei sume de peste 450 milioane de euro reprezentand constructia conductelor de apa si canalizare pentru Craiova si alte 22 de localitati din Dolj si a firului 2 de aductiune Izvarna-Craiova, prin care urmeaza ca cetatenii orasului sa beneficieze de apa plata la robinet. Este un proiect pe care l-am demarat in urma cu 6 ani, in calitate de primar al Craiovei, si care, in sfarsit, primeste finantarea. Compania de Apa Oltenia a demarat deja licitatiile pentru tronsoanele firului 2 Izvarna si lucrarile de canalizare, astfel ca, anul acesta, lucrarile vor putea fi executate.
De mentionat ca este cel mai mare proiect de acest gen din Europa si e obtinut de Craiova si judetul Dolj!” a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de facebook.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend