Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tăriceanu îi răspunde lui Tudose: Mi-a cerut să-l sprijin, i-am spus că nu mă bag în jocurile din PSD / VIDEO

Publicat

in

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca intelege atacul la adresa ALDE venit din partea fostului premier Mihai Tudose pentru ca acesta i-a cerut ajutorul intr-un moment politic tensionat si liderul ALDE l-a refuzat.

  • Context: In timpul discutiilor despre o eventuala alianta Pro Romania – ALDE si intrarea Pro Romania la guvernare, Mihai Tudose a scris pe Facebook ca ALDE are prea multe ministere si ca nu se poate sa fie ‘petitor’ pentru PRO România.

„Domnul Tudose, în primul rând că în loc să se informeze de ce apare prin presă, putea să se informeze direct de la sursă, nu de la mine, ci de la colegul domniei sale Victor Ponta, în al doilea rând Mihai Tudose are o veche nemulțumire care datează de la începutul anului 2018, cânt președintele PSD-ului de atunci a hotărât înlocuirea lui ca prim ministru și Mihai Tudose m-a solicitat să îi dau un sprijin și i-am spus „dragă Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD, nu vreau să mă bag în aceste chestiuni, reglați-vă problema în interior, nu căuta sprijin la mine în afara partidului, partidul care te-a nominalizat trebuie să fie cel care te susține sau ba”. Personal așa îl înțeleg, dar sigur că politic cred că vrea și el să se bage în seamă”, a reactionat Tariceanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Manifestul lui Pierre de Coubertin va fi vândut la licitaţie săptămâna viitoare

Publicat

in

De

Manuscrisul original al manifestului scris în 1892 de Pierre de Coubertin va fi vândut la licitaţie săptămâna viitoare, la New York, casa Sotheby’s estimând că documentul va fi cumpărat cu un milion de dolari potrivit news.ro

Licitaţia va avea loc miercuri.

În manifest, baronul de Coubertin îşi prezintă viziunea pentru renaşterea Jocurilor olimpice din antichitate sub forma unei competiţii sportive moderne şi internaţionale în spiritual excelenţei şi fair-play-ului.

Manuscrisul de 14 pagini este singurul exemplar cunoscut al manifestului şi a fost scris de Coubertin pentru un discurs ţinut în 1892, la a cincea aniversare a Asociaţiei franceze de atletism, la Paris.

La doi ani după discurs, Pierre de Coubertin a fondat Comitetul Internaţional Olimpic, iar în 1896 au avut loc la Atena primele Jocuri Olimpice moderne.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ULTIMA ORĂ: Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon din Constanţa a murit

Publicat

in

De

Bărbatul de 41 de ani care s-a împușcat vineri la un poligon de trageri din Constanța a murit sâmbătă dimineață, la spital, transmite Mediafax.

Bărbatul de 41 de ani a murit sâmbătă dimineață, la spital.

Potrivit unor surse, un bărbat, rudă cu cel care s-a împușcat, a sunat la 112, anunțând că acesta vrea să se sinucidă. Poliția și ambulanța au mers la locuința bărbatului care s-a împușcat, însă nu l-au mai găsit acasă, pentru că între timp plecase către poligonul de trageri, al cărui vechi client era.

De altfel, medicii au spus de vineri că șansele de supraviețuire ale bărbatului sunt foarte mici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend